PR CUAET
-
маємо ще одного піарщика
-
Добрий день! Планую поїздку з Калґарі в Едмонтон в понеділок туди і назад в Калґарі. Може кому потрібно пишіть
-
Пришло сообщение что можно выбрать даты ранние , вчера и предложен август 24, у меня было август 25
-
тобто 8 місяців від подачі до PR - майже стандарт як по гуманітарній програмі
-
Підкажіть хтось, що робити з health card після отримання PR в ВС, як її оновити. Дякую
-
Ура🙌🏽
-
вже три сімʼї в нашому чаті. повільно але програма працює
-
хочеться щодня таку хронологію бачити
-
це до речі той варіант що чоловік в Україні - у нашому чаті - вперше
-
Це ще і так добре що я сьогодні тут і розгадала ребус. І краще вже нудьга але спокійна. А то я сьогодні як з вулкану допригалась що сиджу з побитими колінами. Мабуть на днях мене один модератор перехвалив🤣🤣🤣
-
Вау! Супер, поздравляю!😊
-
Це відкритий ворк перміт для тих, хто вже подався на ПР
-
Расскажите пожалуйста что это такое?
-
А я подумала, що то в мене з очима щось. Вже хвилин 20 гортаю групу, не можу знайти ту гілку...
-
Нема такого
-
Там десь можна вибрати щоб скоріше розглянули за доплату, чи ні?
-
Підскажіть, будь ласка, де краще брати білети на літак, в межах Канади, AirCanada часто переносять рейси і тд, наприклад в посольстві маю бути в 13:00, а літак прибуває в 10:00 чи краще взагалі прилетіти ввечері і пересидіти в аеропорту?
-
Добрий вечір, я працюю в ресторані . Питання : як бути з чайовими? Якщо їх задезоти на карту, то доведеться платити податки?
-
Мені здається ви не праві що нерідні діти партнера від попереднього шлюбу рахуються вашими дітьми. Ось уривок з IRCC.
-
Дякую )))
12 Jan 2024, 17:45
206886/445548
8 minutes ago