PR CUAET
-
це до речі той варіант що чоловік в Україні - у нашому чаті - вперше
-
Це ще і так добре що я сьогодні тут і розгадала ребус. І краще вже нудьга але спокійна. А то я сьогодні як з вулкану допригалась що сиджу з побитими колінами. Мабуть на днях мене один модератор перехвалив🤣🤣🤣
-
Вау! Супер, поздравляю!😊
-
Це відкритий ворк перміт для тих, хто вже подався на ПР
-
Расскажите пожалуйста что это такое?
-
А я подумала, що то в мене з очима щось. Вже хвилин 20 гортаю групу, не можу знайти ту гілку...
-
Нема такого
-
Там десь можна вибрати щоб скоріше розглянули за доплату, чи ні?
-
Підскажіть, будь ласка, де краще брати білети на літак, в межах Канади, AirCanada часто переносять рейси і тд, наприклад в посольстві маю бути в 13:00, а літак прибуває в 10:00 чи краще взагалі прилетіти ввечері і пересидіти в аеропорту?
-
Добрий вечір, я працюю в ресторані . Питання : як бути з чайовими? Якщо їх задезоти на карту, то доведеться платити податки?
-
Мені здається ви не праві що нерідні діти партнера від попереднього шлюбу рахуються вашими дітьми. Ось уривок з IRCC.
-
Дякую )))
-
Это недавно вам прислали новый не продолженный ВП?
-
Потому я сразу важную инфу сразу себе сохраняю. Очень жаль что удалили, надеюсь что получится восстановить
-
AOS гілку видалили
-
Опять сами по себе начали удаляться сообщения с той ветки, как уже когда-то было, хакеры какие-то похоже
-
Привіт. Хтось має досвід зі справкою з Нідерландів?)
-
Всім привіт , хтось подавався в кінці лютого ? Отримали відповідь? Я подався 19 лютого і ще нічого (
-
А якщо я заїду в Канаду автомобілем?
-
Доброго вечора, якщо можете підкажіть будь ласка як нам бути. Ми вже подали документи по программі для українців. В мого чоловіка є донька від жінки, яка не хотіла записувати його батьком і не записала при народженні, але через 12 років все ж таки вирішила через суд визнати батьківство. Він визнав цю дитину, в 2023 році змінили свідоцтво про народження, де вписали його батьком. Звісно зараз вони не контактують, ані з дитиною ані з матір’ю. В кейс ми її не включали. AOR ще не отримали. Чи можемо ми зараз подати нотаріально завірене клопотання до IRCC ?щоб виключити цю дитину? Чи це не буде запізно?
12 Jan 2024, 17:45
206894/452229
about a minute ago