PR CUAET
-
-
Ото про вік так звучить прям дуже не по канадськи
-
Та понятное дело :) написал исключительно для статистики. Зная работоспособность IRCC, в чудеса уже не верим.
-
Це ж французи все ж - у них протести то національний спорт
-
Лєгó😂
-
У на освітяни і дехто інші з бюджетників влаштували бунт. Школи не працюють і тд
-
Привіт , є питання! Що означає foreign national в графі , в якому статусі ти перебував в країні , коли вказуєш місця роботи ? Справа в тому , що чоловік має ще громадянство Румунії , і він по ньому працював в одній з країн ЄС . Який статус тут правильно вказати? Він фактично був worker , але ні work permit ні візи йому не треба було
-
Це пікет 🪧. Задля кращих умов праці
-
Я сьогодні приймав участь))) третій день вже. Це дуже цікаво, але трохи змерз в перший день )))
-
Як правило ви маєте бути хорошим спецом (або ваш вік має бути десь около 18-24 років) і компанія теж повинна бути відповідна Коли мій ворк перміт закінчувався (на початку цього літа) мені HR менеджер запропонував що мені можуть зробити LMIA але я відмовився 🙂
-
Я сьогодні був за кермом - бачив біля кожної школи😂
-
Же монж у пом руж. А по фату дивимось на щкручування гайок одним популістом і офігіваємо. Я на всякий випадок дивлюсь алттернативи
-
Це правда. Якщо ви візьмете пр,то ви будете рахуватися комон лав. А це значить,що в і його доходи, житло і тд буде належати і вам .
-
Ну как вы тут квебекуаки поживаете?
-
Запивай всесвіт і він тобі допоможе. Головне це вірний посил ))))