PR CUAET
-
Я не помню точно в какой день, но слышал его выступление, абсолютно всех пока на паузе. Ждём что дальше
-
От ВЛК не зависит, там есть пункт о ВЛК. Если мужчина стоит на учёте и выехал до 24.02.24 то будет на учете. В розыске это те кто по системе шлях, многодетные, сопровождающие инвалидов, и другие кто выехал после и не вернулся. Но опять же это так говорят, а как в реальности вопрос
-
І кейси у всіх різні, тому я вважаю, що так і має бути. Секʼюріті чек людина, яка ніде не подорожувала, пройде швидше за ту у якої 10+ країн. У одних в заявці 1 людина у інших по 5… На мою думку тут не може бути певного (точного) періоду за який заявка розглядається. У нас еледжібіліті прийшло 5 березня, всі документи у них є (замовляла ноутс, то написано, що пакет документів completed, FBI check пройдений, US пройдений…ще якісь там установи теж пройдені, але секʼюріті in process), але подорожували багато, тому впевнена, що затягнутий розгляд саме із-за цього.
-
Будь ласка відгукніться чи є тут такі хто на початок війни проживали НЕ в Україні, приїхали у Канаду по CUAET, подалися на гуманітарну програму і успішно отримали PR? Дуже дякую.
-
Не ведіться на таке ….
-
Привіт всім, в когось пройшла довідка якій більше ніж рік?)
-
Не думаю що такі є.
-
Привіт) у когось було таке, що довідка про несудимість більше року і вона пройшла?)
-
Доброго дня.Ви вже замовили довідку з раші?
-
Дякую. Збережу ваш контакт !
-
Я можу зробити вам декларацію за 75$. У мене є програма, знання і досвід в підготуванні податків, підкріплено 7 річним навчанням в бухгалтерській справі.
-
Може підкажете куди їх додавати і яким чином
-
youtube.com/playlist?list=PLbz9qv1gXImwBuytkcS7l8NWP4sJzpgiS&si=k1PonlsCv8TPT3_C
-
403-404-5469
-
А подаватись самостійно через акаунт CRA?
-
sfurkalcpa@gmail.com
-
Залежить від програми. Частіше за все довідки потрібні з 18-річчя
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як додзвонитися в CRA?
-
Парт тайм
-
Да, или если совсем не понимаете - можно пойти в Service Canada, они помогают на ПК тоже заполнять www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-regular-benefit/apply.html
12 Jan 2024, 17:45
207277/434438
4 minutes ago