PR CUAET
-
Верно, но поскольку они знают что вряд ли кто поедет, они придумают виртуальный ВЛК и, возможно, виртуальную службу) или заменят на налог, что более вероятно
-
а це має велику різницю, оновлювати чи ні в резерв+? якщо після їх терміну на поновлення даних, то вони будуть так і так чи відправляти на стару адресу(де умовно більшість і не буде проживати), чи куди ви оновили
-
Немає проблем ) у мене у дитини віза в паспорті , який закінчився в 2018 році, він продирявлений) показую візу в старому паспорті і даю новий паспорт на контролі
-
Знаю, що так і їздять з двома паспортами - один з візою а інший дійсний. Але не знаю чи пройде, коли американська віза продірявлена
-
Ну ок, а до чого тут на яких умовах виїхав? Це тип є громадяни до і після? ))) нічого не заважає Вам прислати на мейл запрошення на ВЛК , що цілком вірогідно буде введено в резерві з часом
-
Що обpати - Access to Information or Privacy Act? Перший запит коштує 5 дол, інший - безкоштовно
-
Так вони отримали у червні не в лютому і не березні. Також 1 людина 31 жовтня теж отримала. Але той тиждень де активно роздавали еліджибиті жовтневим аплікаціям на разі був один (( у червні.
-
У многих не было военных билетов, я его даже не мог в свое время получить из-за отсутствия бланков. Резерв+ это реально палочка-выручалочка в таких случаях
-
Всі хто проходив ВЛК до Сирського - повинен пройти знову ВЛК 😏
-
Это только будет видно после обновления данных. Все зависит от того, на каких условиях выехал
-
Так, вже отримали .
-
Так
-
Якщо питання до мене. То не знаю, зберіг цю силку на всяк випадок, ще не користувався.
-
суть не міняє, що оновиш ти чи ні, вишлють вони повістку на ту адресу(фізичку, електрону) яка в них є ОСТАННЯ. Наслідки тіж самі будуть, ні?
-
Згоден)
-
Доброго дня! Таке ж саме від учора у мене та чоловіка із Vodafone. Переключалися між провайдерами місцевого зв'язку - не допомагає. Чоловік зв'язався із службою підтримки Vodafone, сказали теж саме - вимкніть автопошук мережі та виберіть мануально. Спробували, не працює...поки чекаємо знову на зв'язок із менеджерами Vodafone
-
ну хоч голубом ))
-
Емейл або в саму програму))) це ж очевидно, явно не листами в Канаду
-
Тобто без проблем до USA пускають? Дуже дякую за відповідь. Бо правила та теорія- то дуже добре, питала саме за практику.😊
-
як зрозумів, вони вже в двух цих випадках і прописали, що незалежно буде чи людина на старій адресі, не отримає повістку = штраф, чи оновить дані, і туди прийде повістка (хоча невідомо як вони для людей в тій же КАнаді будуть відправляти)
12 Jan 2024, 17:45
207376/474652
about 22 hours ago