PR CUAET
-
Дякую , бо я чекаю з лютого і ще не отримала (
-
Huawei Y6 🤨 При цьому друга сімка, на канадський номер, працює нормально
-
А це про офер, сорі . Я думала про паспорт
-
А, ні, написано
-
А, тільки що перевірила сайт, раніше було чітко написано, що джоб офер мінімум 12 місяців. Зараз з нововведенням такого не написано, але мабуть нічого і не змінилось
-
Це тільки на аос? Потім ще на федеральний теж якийсь строк прописано? Чи вже там просто валідний паспорт ?
-
Я просто видела,такое требование только для референса
-
Тя тех кто планирует ехать Рассмотрение спонсоров занимает около недели двух Получение тревл авторизейшн от 1-3 дня
-
Дякую всім за інформацію
-
🔴🔴🔴 Шановні учасники групи PRCUAET, На жаль, попердня гілка з десятками тисяч користних повідомлень була видалена. Будь ласка, надалі використовуйте новостворену поточну гілку для АОС. Прохання поділитися ще раз користними повідомленнями та інформацією по цій програмі. Якщо ви зберігали/пересилали собі такі. Вибачте, за незручності.
-
Підкажіть, будь ласка , чи потрібно довідку про несудимість замовляти через консульство? Чи з Дії підійде повна версія, перекладена на англійську? Бо в цій довідці чітко написано для поїздки за кордон
-
Кількість учасників в чаті, які проживають в провінції Квебек, стрімко росте. Попрошу вас поділитися ресурсами для вивчення французької та досвідом здачі мовних тестів.
-
Какие ТЕСТЫ требуются для Квебека Александра Мельникова, консультант по иммиграции, www.skiimmigration.com info@skiimmigration.com - заказать консультацию
-
Оригінали можуть просити хіба якщо думають що ви документи підробили. В моїй практиці ще такого не було
-
В AOS вимога не нижче мінімальної стартової. Окремої вимоги по ЗП на федеральному етапі немає.
-
Теоретично не потрібно. Але якщо є можливість я їх стараюся додавати
-
Дякую, тобто я правильно зрозуміла, коли я отримаю підтвердження про ПР, я не маю права звільнятися, щоб не мати проблем. А коли можна міняти роботодавця? Коли ПР на руках чи коли?
-
Не рідко бувають проблеми коли людина вже на останніх стадіях, інколи вже навіть в процесі отримання КОПР, а тут звільнили. Тоді треба повідомляти в провінцію, і вони переважно дають 2 місяці щоб знайти іншу роботу і job offer? а федерали чекають на нову номінацію. І можна все втратити і починати заново ...
-
Проте без цього не можна, бо аж до моменту поки не отримаєте ПР, ви мусите відповідати вимогам номінації.
-
На ПР інша біометрія.
12 Jan 2024, 17:45
207431/429214
3 minutes ago