PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка як має виглядати документ від ВЕС на подачу для АОС? Мені надіслали рапорт на півсторінки про те що мій ступінь кваліфікується як ступінь магістра і все. Цього достатньо?
-
Добрый день! Я часто вижу в чате, что одна из причин отказа это поездка в Украину. Любая причина блокируется? Если это не поездка - отдых, а более важная причина. Важно что бы с Канады человек не выезжал обратно в Украину или с любой страны?
-
Чи потрібно сплачувати за подачу заявки в такому випадку?
-
Хто може зорієнтувати? Прочитала,що треба розламіновані документи тут, якщо подавати на PR. Чи дійсно так? Дякую
-
Доброго дня якщо я була в Канаді і потрібно було повернутися в Україну але тепер хочу назад в Канаду але загубила дозвіл на роботу шо давали в еропорту чи можна відновити
-
Так
-
Інша справа, якщо ваш кейс не будується на небезпеці в Україні. Тоді можете їхати.
-
Я не можу повернутися в Україну через небезпеку, але все одно туди їжджу 🥴. Якось так
-
Додайте "подався після 31го березня"
-
Важливо, щоб якщо людина в заяві на гуманітарну програму вказує про небезпеку в Україні для неї, для дітей, щоб вони не їхали туди під час розгляду. Бо то буде виглядати як відверта брехня
-
Підкажіть чи хтось брав довідку про несудимість з Кувейту? Дякую
-
Добрий день. Мені по рібно підгузити новий work permit в H&C программу. Підкажіть будь ласка адресу веб форми, щоб це зробити? Я не бачу такої можливості через кабінет
-
Здравствуйте. А как получить такой сенсор для ребёнка 5 лет?
-
Есть все шансы её таки получить. Ведать из-за всех этих перетрубаций в консульстве образовались большие очереди… Мне вообще кажется, что когда вступил в силу закон, то они застопорили всю свою работу и перестали кому-либо что-либо выдавать.
-
Напишіть мені у приват. Я підкажу. В понеділок також подала запит на GCMS notes only
-
То есть имеется ввиду, конкретно поездка на момент подачи и рассмотрения, не то что было почти два года назад? Спасибо за ответ
-
У нашего сына тут обнаружили диабет первого типа.... 5 лет. Конечно сенсор хочется но дорого.
-
Обирати, Privacy
-
Потрібно з польської на англійську.
-
Обов'язково треба номер вашої анкети і ваш UCI. Також підкажу у якому форматі написати написати у поясненні, що саме вам потрібно. Не забудьте фото вашого паспорта. Без паспорта не будуть розглядати. І їм більше роботи, щоб відповісти, що Missing ID
12 Jan 2024, 17:45
207521/467242
2 minutes ago