PR CUAET
-
Важливо, щоб якщо людина в заяві на гуманітарну програму вказує про небезпеку в Україні для неї, для дітей, щоб вони не їхали туди під час розгляду. Бо то буде виглядати як відверта брехня
-
Підкажіть чи хтось брав довідку про несудимість з Кувейту? Дякую
-
Добрий день. Мені по рібно підгузити новий work permit в H&C программу. Підкажіть будь ласка адресу веб форми, щоб це зробити? Я не бачу такої можливості через кабінет
-
Здравствуйте. А как получить такой сенсор для ребёнка 5 лет?
-
Есть все шансы её таки получить. Ведать из-за всех этих перетрубаций в консульстве образовались большие очереди… Мне вообще кажется, что когда вступил в силу закон, то они застопорили всю свою работу и перестали кому-либо что-либо выдавать.
-
Напишіть мені у приват. Я підкажу. В понеділок також подала запит на GCMS notes only
-
То есть имеется ввиду, конкретно поездка на момент подачи и рассмотрения, не то что было почти два года назад? Спасибо за ответ
-
У нашего сына тут обнаружили диабет первого типа.... 5 лет. Конечно сенсор хочется но дорого.
-
Обирати, Privacy
-
Потрібно з польської на англійську.
-
Обов'язково треба номер вашої анкети і ваш UCI. Також підкажу у якому форматі написати написати у поясненні, що саме вам потрібно. Не забудьте фото вашого паспорта. Без паспорта не будуть розглядати. І їм більше роботи, щоб відповісти, що Missing ID
-
Номінація за 10 днів🔥
-
У закріплених
-
Наприклад знаю хлопця 18 річного в якого є підтвердження з університету що його зарахували і дають йому гранд на навчання але потрібно статус PR от він просив прискорено розглянути його файл але нажаль так нічого і не розглянули до тепер вже 6 місяців.
-
Всіх вітаю. Пропоную, Вам, скуштувати неймовірно смачні наливки на настоянки домашнього виробництва. Продукція виготовлена виключно з натуральних інгредієнтів за сімейними рецептами яким більше 75 років. Якість та смак цих чарівних напоїв перевірений роками. При виготовленні проводиться 6 етапів фільтрації на сучасному обладнанні із залученням тільки натуральних компонентів для фільтрів ( дубове активоване вугілля а також вугілля з шкаралупи кокоса) Також виготовляємо партії на замовлення до ваших свят. Зараз в наявності: Вишнівка Полунична наливка Ягідний мікс Анісівка Калганівка Ананасова наливка Імбирна настоянка Чистий moonshine Кількість продукції в партіях обмежена так як виробництво займає від місяця до півроку. Тому робіть свої попередні замовлення завчасно. З питань придбання та співпраці звертайтеся в ПП Телеграм SamogonCalgary
-
Доброго дня. Отримала новий паспорт, хотіла би відкрити візу аби мати змогу вилетіти та влетіти назад. Чи є якесь відео гайд по цьому? Або ключеві слова по яким я можу самостійно зорієнтуватися?
-
Я уже не памʼятаю. Але ви можете зателефонувати їм і попросити розібратись.
-
У мене десь було посилання, попробую знайти
-
Можете запитати також у Wes напряму. Зателефонуйте чи напишіть їм на імейл.
-
Це і є репорт від Wes.
12 Jan 2024, 17:45
207530/431087
about a minute ago