PR CUAET
-
Тобто якщо виїхав законно в січні 2022, без військового квитка (тільки приписне), та отримував повістки за адресою реєстрації вже після виїзду, а зараз треба робити паспорт, чи є шанс після оновлення резерв+ його зробити, чи скоріш за все там буде статус в розшуку і паспорт не дадуть зробити?
-
www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory
-
На офіційному сайті. Отут погортайте донизу, там майже в самому низу воно
-
Де можна побачити офіційну інформацію про перенесення дати прийому заявки в липні?
-
Запрацювало!)
-
Дякую
-
Дякую. Зараз і перевіримо чи ще це працює)
-
да, дивно було б минулого
-
о другій годині прийшов, по розкладу початок видачі о третій, але була затримка якась
-
У мене питання, Вам відмовили одразу, чи спочатку з'ясовували, що то за форма?
-
Важко сказати, можуть запросити відвідати ТЦК і пройти ВЛК
-
@vynokurovd 👆🏼👆🏼👆🏼
-
4 роки трохи рано для стаді, я б на візитор подавався
-
@OstapBosak можете будь ласка допомогти ? Причина відмови загальна Дякуємо
-
Можна в вас спитати, можливо ви підкажете. Ми подовжили дитині (4 роки) паспорт. тепер потрібно на Стаді перміт чи Візітор рекордс (зараз візітор рекордс виданий в аеропорті дійсний до 15.07.2024) Але не можу нормальної інструкції знайти. Коли пробую на Стаді податись - то після опросника каже що я не можу податись...
-
Доброго дня. Я тільки отримав новий паспорт і через пів року вже закінчується віза та ворк перміт. Чи можу я податись на продовження зараз без LMIA і тп, оскільки я selfemployed?
-
Чи важливо який там статус? І які взагалі там зараз є статуси?
-
Ну мені дали на перміт 1.5року через дату закінчення паспорту. От і думаю спробувати податись
-
Потрібні всі ці документи - декларація, лист від міста, оффер і тд
-
Якщо у вас є дружина і в неї довший ворк перміт, ви можете продовжити свій на основі її перміту
12 Jan 2024, 17:45
207605/472589
22 minutes ago