PR CUAET
-
Запрацювало!)
-
Дякую
-
Дякую. Зараз і перевіримо чи ще це працює)
-
да, дивно було б минулого
-
о другій годині прийшов, по розкладу початок видачі о третій, але була затримка якась
-
У мене питання, Вам відмовили одразу, чи спочатку з'ясовували, що то за форма?
-
Важко сказати, можуть запросити відвідати ТЦК і пройти ВЛК
-
@vynokurovd 👆🏼👆🏼👆🏼
-
4 роки трохи рано для стаді, я б на візитор подавався
-
@OstapBosak можете будь ласка допомогти ? Причина відмови загальна Дякуємо
-
Можна в вас спитати, можливо ви підкажете. Ми подовжили дитині (4 роки) паспорт. тепер потрібно на Стаді перміт чи Візітор рекордс (зараз візітор рекордс виданий в аеропорті дійсний до 15.07.2024) Але не можу нормальної інструкції знайти. Коли пробую на Стаді податись - то після опросника каже що я не можу податись...
-
Доброго дня. Я тільки отримав новий паспорт і через пів року вже закінчується віза та ворк перміт. Чи можу я податись на продовження зараз без LMIA і тп, оскільки я selfemployed?
-
Чи важливо який там статус? І які взагалі там зараз є статуси?
-
Ну мені дали на перміт 1.5року через дату закінчення паспорту. От і думаю спробувати податись
-
Потрібні всі ці документи - декларація, лист від міста, оффер і тд
-
Якщо у вас є дружина і в неї довший ворк перміт, ви можете продовжити свій на основі її перміту
-
Все як раз і буде залежить від статусу в цьому резерв. Що у вас там буде, думаю це важко знати, пишут що дуже багато на факторів. Наскільки мені відомо, то типу 1й це коли все ок, напишуть умовно що ви солдат, 2й треба уточнити дані(типу кажуть що за вас мало в них інфи, не знаю). 3й в розшуку
-
До запит був. На Т4, пейстаби ( хоча я їх додавала в заявку але за 6 місяців лише) і довідка з банку за весь період що я отримувала надходження від роботодавця
-
а з чого ви взяли що треба щоб в офері було вказано саме 12 місяців (якщо я вас правильно зрозумів)?
-
Вітаю! Були якісь складнощі?
12 Jan 2024, 17:45
207609/426697
2 minutes ago