PR CUAET
-
Можна в вас спитати, можливо ви підкажете. Ми подовжили дитині (4 роки) паспорт. тепер потрібно на Стаді перміт чи Візітор рекордс (зараз візітор рекордс виданий в аеропорті дійсний до 15.07.2024) Але не можу нормальної інструкції знайти. Коли пробую на Стаді податись - то після опросника каже що я не можу податись...
-
Потрібні всі ці документи - декларація, лист від міста, оффер і тд
-
Все як раз і буде залежить від статусу в цьому резерв. Що у вас там буде, думаю це важко знати, пишут що дуже багато на факторів. Наскільки мені відомо, то типу 1й це коли все ок, напишуть умовно що ви солдат, 2й треба уточнити дані(типу кажуть що за вас мало в них інфи, не знаю). 3й в розшуку
-
До запит був. На Т4, пейстаби ( хоча я їх додавала в заявку але за 6 місяців лише) і довідка з банку за весь період що я отримувала надходження від роботодавця
-
Вітаю! Були якісь складнощі?
-
@OstapBosak Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, у вас були успішні кейси, коли для АОС не давали оффер і підкріпляли листом, що вони на дану позицію не дають контракти і оффери? Але є і декларація, і референс Не знаю що робити, ризикувати з тим листом чи ні
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хто знає, чи є fee за подачу аплікації Express entry?
-
В нас взагалі офер перший ще, який дали одразу . До нього додали листа, що це постійна позиція і в референсі написали, що це постійна позиція фул тайм без строку закінчення. Нові джоб офери не дають і не розуміють цього, кажуть джоб офер у вас вже є, ось він
-
Ось скріншот