PR CUAET
-
Здравствуйте. Получила продленный ворк пермит. Обновила SIN и хелс карту. Подскажите пожалуйста как обновить sin в cra аккаунте? Что-то не могу найти. И ходила в банк с продленным sin номером, там сказали ничего обновлять не нужно. Подскажите правильно ли это или как его обновить в банке? Спасибо
-
Для статистики: Перший ворк перміт був на повні три роки до травня 2025 Подача на OWP (перший раз): 15 лютого - подача 6 березня - апрув (але до тої самої дати - травень 2025) Подача на OWP (другий раз, додав слізний LoE і попросив до 2027): 30 березня - подача 26 червня - correspondence letter 27 червня - вже оновився профіль на approved і видали до червня 2027🎉 Тобто 5 років і 1 місяць виходить
-
😂👍
-
Раніше можна було (ми в 22 отримували поштою). А потім вони переплутали кілька паспортів, відправили не туди і вирішили що начорта їм така петрушка
-
В мене була така ситуація: дзвонили родичам з ОСББ, питали про моє місцезнаходження щоб вручити повістку, на що їм сказали шо вже як років 5 не живу в Україні, і все, нічого не було. Але подивимось як зараз буде)
-
Оце вже не норм. Маєте підтвердження що оплата пройшла?
-
Останній раз був у військкоматі у 2010, з України виїхав у 2019. Зараз оновив дані в Резерв+: пише "на обліку", QR код є.
-
Уже чекаю 1,5 тижні
-
Іноді буває що дат не має. Зайдіть пізніше.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка заповнила DS 160 , створила акаунт, проплатила , але на сайті Калгарі не показує ніяких дат, навіть на 2026 -2027 рік . Можливо я щось роблю не так?
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Дякую.
-
Один раз приходили і питали де я. Не знаю, чи то вони намагались повістку дати, чи просто дані уточнювали, чи ще що.