PR CUAET
-
та воно і зараз там як бачите
-
тобто увесь час
-
висіло аж поки не прийшло повідомлення що все взяли в роботу
-
Скажіть, у вас висіло оце information request зі знаком оклику до тих пір, поки не затвердили заявку?
-
Может кто-то сталкивался с таким вопросом: если человек из 12 месяцев первые 3 работал у одного работодателя, остальные 9 у другого, но teer не менялся, какие документы нужны от первого работодателя? Если с нынешним местом работы всё в порядке, то вот с предыдущим не совсем. С учетом этих новых требований к работодателям, не совсем понятно теперь, соответствовала ли предыдущая компания всем им(годовые обороты, количество номинантов, full-time и part-time работников и тд)
-
Дякую!
-
Номер sin у вас не змінився, в cra нічого не потрібно змінювати. У банку також
-
AOR починається на букву Е та цифри
-
29.11 подача вчора AOR( 26),сьогодні біометрія. Але,яка цифра є AORом?
-
я також трохи хвилювався, але почитав і рішив почекати. ну і все ок, взяли в роботу
-
Просто в мене запросили, я надіслала , а воно висить і висить. Я ще раз надіслала. А потім подивилася, в мене ці документи вже по кілька разів надіслані ((( але цей знак оклику і статус не міняється вже два тижні. Думала, вони все ще чекають від мене …
-
Дяка!
-
-
Сто разів подякував і наголосив який я grateful. Що ситуація в Україні continues to escalate бла бла. І що я використаю цей екстра час щоб contribute to the local community that welcomed me with open arms, pursue avenues for professional growth… Expressed my sincere gratitude for the support Canada has provided… how deeply thankful I am… Чесно не знаю чи це дійсно хтось читав😂 але the outcome is positive so who knows