PR CUAET
-
Дяка!
-
-
Сто разів подякував і наголосив який я grateful. Що ситуація в Україні continues to escalate бла бла. І що я використаю цей екстра час щоб contribute to the local community that welcomed me with open arms, pursue avenues for professional growth… Expressed my sincere gratitude for the support Canada has provided… how deeply thankful I am… Чесно не знаю чи це дійсно хтось читав😂 але the outcome is positive so who knows
-
Application number
-
Строго всі документи по списку. На сайті чітко сказано що заявки які мають не повний пакет документів прийматися не будуть
-
В мене не вказано ніяких дат. Думаю, вони просто потім можуть запросити нові пейстаби, щоб перевірити чи людина і далі працює в тому місці. По умовах програми ви маєте відпрацювати 12 місяців по одному ноку. А не мати джоб офер на 12 місяців. Ви можете відпрацювати їх в різних місцях .
-
Привет . Скажите пожалуйста имеет ли значение, когда подпишут документ про декларацию ? Год будет а феврале , но ч сейчас писала в hr и они отписались , что типо мы пока не имеет точного ответа , но препятствовать тоже не хотим . Несите подпишем . Вот думаю может по горячим следам подписать , но не рано ли ?
-
Доброго дня Підскажіть як правильно зробити. Я недавно отримав новий паспорт, і зараз подаюся на продовження ворк перміт. Коли в мене запитують інформацію про мій паспорт я писав всі данні з нового паспорта, але там також єсть рядок де потрібно вставити фотографію своєї візи (яка ще не вклеїна в новий паспорт) чи можу я надіслати фотографію зі старого паспорту? Чи спочатку потрібно отримати візу на новий а потім вже подаватися на продовження ворк перміт.
-
Треба. У нас перевіряли перміти.
-
Там запитують про сторінки де є любі візи і штампи у паспорті, разом з першою сторінкою паспорта
-
теж цікавить