PR CUAET
-
Application number
-
Строго всі документи по списку. На сайті чітко сказано що заявки які мають не повний пакет документів прийматися не будуть
-
В мене не вказано ніяких дат. Думаю, вони просто потім можуть запросити нові пейстаби, щоб перевірити чи людина і далі працює в тому місці. По умовах програми ви маєте відпрацювати 12 місяців по одному ноку. А не мати джоб офер на 12 місяців. Ви можете відпрацювати їх в різних місцях .
-
Привет . Скажите пожалуйста имеет ли значение, когда подпишут документ про декларацию ? Год будет а феврале , но ч сейчас писала в hr и они отписались , что типо мы пока не имеет точного ответа , но препятствовать тоже не хотим . Несите подпишем . Вот думаю может по горячим следам подписать , но не рано ли ?
-
Доброго дня Підскажіть як правильно зробити. Я недавно отримав новий паспорт, і зараз подаюся на продовження ворк перміт. Коли в мене запитують інформацію про мій паспорт я писав всі данні з нового паспорта, але там також єсть рядок де потрібно вставити фотографію своєї візи (яка ще не вклеїна в новий паспорт) чи можу я надіслати фотографію зі старого паспорту? Чи спочатку потрібно отримати візу на новий а потім вже подаватися на продовження ворк перміт.
-
Треба. У нас перевіряли перміти.
-
Там запитують про сторінки де є любі візи і штампи у паспорті, разом з першою сторінкою паспорта
-
теж цікавить
-
оновив дані в резерв + і мені пише: інформація в реєстрі оберіг неповна . Будь ласка зверніться в тцк за місцем реєстрації або постійного проживання для уточнення даних . Консульські послуги мені не надали ( сказали їхати в тцк Буда в когось схожа ситуація і що можливо зробити?
-
Ну так ви ж додаєте новий паспорт, там ще, мабуть, нічого немає. Тож і копії сторінок додавати не потрібно. Я не додавала, бо паспорт був стерильно чистий. Подовжений ворк перміт отримала. В цьому місяці подала заявку на новий ворк перміт доньці (теж новий паспорт, теж ніяких віз в ньому нема, тож лише першу сторінку)