PR CUAET
-
Вы правы да 😊 пойду пока дают
-
Спасибо
-
Доброго вечора. Що треба для подачі на подовження ворк перміт? Я так розумію що паспорт і ворк у вас закінчився одночасно? В мене до грудня цього року і все, треба подавать на подовженя ворк, паспорт новий є. То я оце не пойму, якщо в новому паспорті немає візи візітор то ворк мабуть не продлять без візи? Чи треьа візу спочатку а потім подаватись на подовженя ворк?
-
можете якщо в чоловіка фултайм робота
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка,якщо в мене закінчується WP, а в чоловіка ще дійсний півтора року,чи можу я подати на продовження на основі того ,що чоловік має WP?
-
Тож Якщо ви не плануєте виїхати а потім повернутися, то віза вам взагалі не потрібна
-
Спочатку продовжуйте ворк перміт, а вже потім візу. В Канаді необов'язково мати візу в паспорті для перебування в країні. Вона необхідна лише для в'їзду. Для перебування в Канаді вам необхідний ворк перміт/стаді перміт.
-
Это не касается нашей программы
-
Завернуться до сімейного лікаря або в волклінік і просити назначити дитині. Не знаю в яких провінціях як покривається, яле покривається частково. Але в Канаді назначають dexcom 6. Він не гірше а навіть ліпше ніж фрістайл лібра.
-
@FedorovaUA Olga Fedak @юлия
-
@Viktoriia_Dmukh @tatiana3287 @OstapBosak
-
Здравствуйте. А как получить такой сенсор для ребёнка 5 лет?
-
Програма - Ukrainian family reunification
-
30.10.23 - Applied 21.11.23 - AOR 10.05.24 - Biometrics request 16.05.24 - Eligibility letter 23.05.24 - Additional Documents 24.05.24 - Medicals request
-
Всем привет 8 июля будем ехать из Калгари в Эдмонтон в посольство подавать документы. Выезд из Калгари в 6 утра. Есть 2 свободных места, путешествие в обе стороны Если кому актуально, пишите в личные сообщения
-
Для статистики: Перший ворк перміт був на повні три роки до травня 2025 Подача на OWP (перший раз): 15 лютого - подача 6 березня - апрув (але до тої самої дати - травень 2025) Подача на OWP (другий раз, додав слізний LoE і попросив до 2027): 30 березня - подача 26 червня - correspondence letter 27 червня - вже оновився профіль на approved і видали до червня 2027🎉 Тобто 5 років і 1 місяць виходить
-
Будь ласка порадьте ,що можна зробити в данній ситуації . В грудні 2023 році дітям подали на продовження стаді перміт ,на сьогоднішній день ще нічого не отримали. В наступному місяці закінчується термін всіх дитячи докуменів(медична стаховка, віза,стаді перміт.) Що робити в данній ситуції? Звонили IRCC,відповідають,чекайте.😢
-
У мене ще діючий паспорт 1,5 роки до закінчення і в ньому діюча віза
-
Без реєстрації, у часи видачі паспортів, зазначені на сайті Консульства
-
Скажіть будь ласочка, хто оновлював дітям msp, карту за новими строками? Не можу зрозуміти після оновлення на сайті треба чекати поштою нову картку чи треба кудись їхати щоб зробити її?
12 Jan 2024, 17:45
207812/440478
4 minutes ago