PR CUAET
-
Я сьогодні подала на другий паспорт. Той що маю - дійсний ще рік, нічого не пробивали. Просто написала заяву що маю тільки один паспорт. При подачі документів Вони не можуть зараз пробити діючий паспорт поки ти не отримаєш новий
-
Проблема в том, что не легче, годами президент людям не подписывает выход из укр.гражданства уже при наличии другого, сейчас уж точно не подпишет😒 а желающих была бы масса
-
Перенесено в гілку «Пожовження ..»
-
Для них головне щоб на момент подачі у вас був тільки один діючий закордоний паспорт
-
Дякую)
-
Просто за заявкою.
-
Колись був дитячий, але то було дуууууже давно)
-
Ні, основний заявник- мій чоловік. Так, як їй немає ще 21 року, то вона має право проживати з нами, якщо вона цього хоче. Я не пам'ятаю, як називається ця програма англійською, але це не та, що для українців з жовтня 2023. Це сімейне спонсорство.
-
От і я про теж. Як тепер бути в такій ситуації. Адже щомісяця ніхто новий річний офер давати не буде.
-
Дякую. Зараз там спитаю.
-
У нас такая же ситуация , только у второго недели не хватило чтобы уже был полный год и не подавать первого работодателя …. От первого работодателя нужен референс Леттер ! От текущего (все) и референс, и джобофер (контракт) и пейстабы и декларация (и лицензия если есть)