PR CUAET
-
12 місяців досвіду, я думаю, то і так зрозуміло. А я написала свій реальний досвід з безстроковим джоб офером, що ніяких пояснень писати не треба, як про це розмірковували вище.
-
Я написала про Калгарі.
-
Де ви здавали, в якому місті/центрі
-
Незнаю їм же треба якось познущатись, може у вас в кросівку маленький помічник який напише вам тест
-
Я здавала 3 тижні тому
-
Може , ви давно здавали ? Як це не було? Я здавала в тому місяці
-
Жах. Не розумію навіщо таке. У нас була невелика кімната, всі сиділи обличчям до стіни, в центрі два робітника, не розумію як там можна щось списати чи що.
-
Так але я говорю про такі речі які неочевидні, типу що можна навести мишкою і воно запропонує слова. Або те що неможна під час тесту зняти кофту, тому краще взяти на застібці
-
Нічого страшного 😉
-
Дорослих на місці фоткають. З дитиною до 12 років можна на місці, можна фото
-
Вибачте🫣 Чогось здалося , що це у відповідь на моє повідомлення)
-
Ну тоді ви знаєте що очікувати. І не будете витрачати час щоб зрозуміти що треба робити.
-
У мене друг вчора здавав всіх змусили розбутись, і змерзли сильно ноги 😂
-
Це просто дивно
-
Я просто не бачу прямої логіки кросівок і списування, там ж все видно якщо хтось палить на кросівки і тд
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, як зробити довідку про несумісність з Португалії? Дякую.
-
Та ні у нас тут просто в Альберті одні садисти 😂
-
а яку адресу вказували? канадську чи українську?
-
Реджайна. Може в великих містах по іншому.
-
Так, і краще її взяти. Дуже важко без неї буде 3 години . Але дійсно прозора без етикетки , на це звертають увагу
12 Jan 2024, 17:45
207890/444582
about a minute ago