PR CUAET
-
У мене всі 22 тести і там точно не лише раз
-
Серйозно? Мені не попадалося, і я вирішила що логіка така. Якщо це не так, то перепрошую
-
Ви впевнені? В тестових бандлах є завдання де більше одного разу Е
-
Не треба їй їхати. Треба 2 довіреності: хто дарує та хто отримує, на 2 різних представників в Україні які в нотаріуса це оформлять
-
У вас там буде питання Чи є ви чоловіком/дружиною власника ворк перміту
-
пару дней назад моя знакомая вернулась в канаду по программе CUAET! была в украине 6 месяцев! на границе в канаде аннулировали ее визу и сказали вернуться в украину через 6 месяцев! объяснили просто - если в украине война и вы туда поехали на такой срок, то зачем просили убежище в канаде
-
9го липня їду з Калгарі в Едмонтон в посольство, може комусь теж потрібно, можу взяти. 9го назад
-
Дуже дивна історія. В Україну наразі не депортують. Не впустити в країну - завжди право офіцера. Але ось це «через 6 місяців повертайтесь» звучить нереалістично.
-
Цікаво коли податися паперові документи. Якась фантастика
-
В мене лише питання про study permit..
-
може контрабанду везла- ці закиди - знайома знайомої- 100% мутно
-
Это вопрос для тех, у кого основной заявитель на стади пермите , в таких случаях супругу дают открытый ворк пермит . Там дальше будет вопрос , есть ли у кого то с членов семьи ворк пермит)
-
Які? Куаєт не біженство, не було там умов не їздити в Україну. На U2U так, є така умова. Мутно дуже
-
ми всієї історії не знаємо- були мабуть певні порушення
-
Так, питають ваш статус у Канаді
-
Это про третий паспорт
-
Лайф онлайн
-
General Mills
-
Тут вище була офіційна книга про найчастіші помилки t.me/prcuaet/2/135780?single
-
@immiSasha
12 Jan 2024, 17:45
207929/445548
about a minute ago