PR CUAET
-
Не придумуйте
-
Тоді чого б офіцер питав, чого людина подавалася на біженство. Здається, щось там не зовсім чисто з тією пані, яку розвернули
-
хотіла нам на ніч страшилки розказувати. мабуть спам
-
Про що попередили? Щоб не намагалися люди перехитрити гавермент Канади? Щоб не подавалися на біженство, а потім не тягалися туди-сюди по світу, як туристи?
-
агресивна краля зайшла в чат- хоче бан отримати сьогодні
-
Ну так чтобы заказать третий нужно первый пробить)
-
Или так, кто-то от лица мужа в Украине дарит, кто-то от лица жены в Украине принимает. Начинать все равно с укр.нотариуса, он уже расскажет варианты.
-
Вітання. Якщо комусь треба, то відсканував таку от книгу: www.dropbox.com/scl/fi/9qeu1vggtoep1ismmng0y/CELPIP-study-guide_compressed.pdf?rlkey=4swgk78rbarbpu3f3mqfvdkey&dl=0
-
Вітаю. Чи було в когось так, що з компа на сайт апостіль ви можете авторизуватися, а з телефону видає помилку входу хоча всі данні правильні? Як вирішували? Дякую
-
Смотрели американские дебаты? Куда мир катится... Один врет как дышит, другой дышит на ладан уж совсем... Смотреть больно...Как так получилось что выбирают президента из этих 2? Это, блин, кошмар...
-
Підкажіть будь ласка. На фед етапі якось контактують з працедавцем? Якісь документи потрібні (референс, оффер і тд)? Дякую
-
Привіт, хто знає що питають коли дзвонять до вас на роботу? І чи можуть напряму робити запити документів чи ще чогось? В мене дуже нервове начальство, боюся що якщо буде багато питань, то вони все зіпсують мені 🥲
-
Підкажіть, в кого батько в армії служив, ви це писали в military service? І потім доп форму details of military service?
-
✅Пройшов мед огляд по за Канадою в акредитованого лікаря з списку IRCC. Дали листа з інформацією про проходження ( сказали це знадобиться на бордер контролі, показати офіцеру ). Підкажіть, будь ласка: ❓1) після проходження мед огляду, лікарі самі подають результати до IRCC? ❓2) де саме я можу побачити, що мед огляд додали до мого кейсу тощо (в кейс трекері, там де ворк перміт - дані про мед огляд відсутні )? ❓3) чи потрібно чекати якесь повідомлення від IRCC ( на пошту, або в кейсі ворк перміту ) ❓4) Чи потрібно самостійно кудись писати та додавати результати мед огляду?
-
ось такий документ дали на руки і в електронному вигляді
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Потрібна порада) В чоловіка закінчується дозвіл на роьоту в серпні. Подали заяву до 31 березня, рішення прийшло в червні з тими самими датами( до серпня 2024 року). Після цього повторно подали заяви на продовження дозволу на роботу, але чекаємо поки відповіді. Питання в наступному: чи варто зараз подати нову заяву, але від мене ( бо мій дозвіл на роботу до 10/2025 року), типу щоб на основі мого перміту чоловіку поставили теж до 2025 року? Але я лечу в Україну на 2 місяці, чи зможу я потім без проблем повернутись в Канаду зі свої пермітом , якщо буде актуальна заява висіти на сайті?
-
А 2 заявка, яку подавали тиждень назад , розгляду немає Просто терміни спливають, а якщо буде відмова, то це і оренда , авто, страхова і т.д.. вже наярюють((
-
Так по новому паспорту ( до 2032 року) подали на продовження до 31 березня, і всерівно старі дати поставили
-
Сначала ему нужно паспорт новый получить, а затем делать все остальное. У вас заявка на продление ВП ещё не рассмотрена ваша?
12 Jan 2024, 17:45
207966/429488
3 minutes ago