PR CUAET
-
Я не подавала на продовження, тільки чоловіку подавали
-
Не совсем понятная ситуация. Ваш ВП тоже не продлили?
-
Тогда есть два варианта, первый это подать на reconsideration, так как он даже три года не пробыл. Второй вариант на основании вашего старого ВП ему продлить. Но здесь не понятно, почему ему оставили ту дату. Возможно там что то не то написали в заявке
-
А я не подавала, бо думала, що подаються тільки ті в кого термін до 24 року( пізно в цю групу телеграм додалась)
-
Коли звонили на гарячу лінію, оператор сказав « ну да, вам не правильно видали, так як для укр до 31 мали б продовжили». Удача повернулась не тою стороною. Виправити вони так не можуть, тому подали нову заявку, чекаємо. І в кризисну писала декілька разів, поки глухо. Просто якщо я зараз від себе подам нову 3 заявку, я зможу заїхати в Канаду без проблем?( бо через тиждень лечу на 2 місяці)?
-
Думаю, что без одобрения тцк и выйти из гражданства не позволят, мол долг и блаблабла, и до этапа подписи у президента вообще не дойдёт. Сделали бы упрощенный механизм - прозрели бы от масштабов заявлений😂
-
Буде направлена для звільнення ТОТ
-
То як, що таке тот?
-
народ підкажіть будь ласка, чи правильно що ця людина прикріплювала тільки новий паспорт? Я думаю, що подаватися треба на новий паспорт, так, це зрозуміло, але все ж таки потрібно прикріпити і старий паспорт. Може, я помиляюся і не треба старий прикріплювати? Порадьте хто як робив, хто продовжив уже ворк перміт. Дякую заздалегідь
-
Ні.
-
Ми робимо швидко за 2-3 дні
-
Напишіть нам, все зробимо та відправмо вам в руки
-
Привіт, що таке reconsideration і як на нього подаватись , в дружини теж закінчується паспорт і відповідно воркперміт з візою , є новий паспорт , три роки теж не пробула
-
ТОТ - Тимчасово Окуповані Території
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, чи можна надіслати запит на помилку у формі? 5669 Справу вже почали розглядати . Біометрія і мед зараховано
-
Медицина і біометрія??правда?
-
Напишіть будь ласка я вірно розумію, що довідку про несудимість в Україні можна замовити в дії і не потрібен оригінал, а тільки скан та переклад для подачі в Канаді по програмі, яка діє до 24. 10.24.
-
я кухар з коледжем 2 роки. Мені селепі англійська потрібна не менше 5 балів? Здав на 4 :( Дивно, що у мене ні магістр ні бакалавр, а виходить тир 3 та 5 балів англійської! Як мені зробити, щоб 4 бали було достатньо? На яку позицію піти працювати пов'язану з кухарем?
-
Дайте сайт будь ласка 🙏 Здав на 4, потрібно 5 😭😭😭
-
І мені 🙏
12 Jan 2024, 17:45
207987/434438
less than a minute ago