PR CUAET
-
Ні) це саме сімейне спонсорство
-
celpip-registration.paragontesting.ca/registration/?_gl=1*1wyctdb*_gcl_au*MTQ4MjEwNjE2MC4xNzE5NTc2OTcz*_ga*MTg3MzU5NDAwMS4xNzE5NTc2OTcz*_ga_P23V90ECEE*MTcxOTU3Njk3My4xLjEuMTcxOTU3NzAwNC4wLjAuMA..#/product-shopping
-
Доброго дня. Хтось робив довідку із росії? Може, є контакти, хто допомагає зробити?
-
Заявка довго на розгляді , перевіряла документи, які надсилала і помітила помилку
-
Дякую!
-
Зробила помилку при початковому заповненні
-
Варіант 1 - консульство раші, подивіться на їхньому сайті, що потрібно. Варіант 2 - компанії в самій раші.
-
Шановні,підкажіть як спіймати слот в Торонто на паспорт.
-
Так, вони вирішили податися через сімейне спонсорство. Але вони також підпадають і під family reunification. Тож другий варіант (саме для українців) може бути легшим, оскільки менше вимог.
-
Або підтягнути трохи англійську
-
Помічником кухаря.
-
Так вони вже подались і наче як пройшли еліджібіліті. Питають про подальші етапи. Навіщо їм ще одна програма?
-
Мені один таксист (індієць) теж жалівся, що вже 2 роки очікує на рішення про сімейне спонсорство для дружини
-
Вітаю. Киньте хтось,будь ласка, посилання на інфу що подача в липні не 9 а 11, не можу знайти ніде. Шефу треба показати щоб відпустив😉
-
Не знаю. Але на сайтах типу Quora люди жаліються, що і по 3-4 роки очікують на рішення за сімейним спонсорством.
-
Думаю ви заповнили заявку і вони подумали що це для знання обмежень з ворк преміту тому вам не продовжили . Подайте заявку ще раз але вже більш уважніше заповнюйте
-
👆🏼
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка приїхала до Канади з дитиною була 1,5 місяці поки оформлення документів була потім поїхала до України та пробула там майже 8 місяців у формі imm5669 що вказувати зрозуміло що до приїзду адреса Україна потім 1,5 місяців Канада і потім знову Україна поки я не виїхала знову. Ци другий варіант Україна до від'їзду потім Канади а те що приїздила не вказувати дитина була в Канаді з родичами а я вирішувала питання в Україні які залишилися. Дякую за відповіді
-
Ось
-
мій чоловік служив. Підгружала до аплікаціі все: military form, переклад військового квитка і писала LofE що це була обовязкова підготовка з посиланням на закони України.
12 Jan 2024, 17:45
208027/429575
less than a minute ago