PR CUAET
-
Всім привіт! Хто отримував у консульстві Торонто нові паспорти дітям до 16 років без присутності дітей, які документи їм потрібно надати, щоб видали паспорти?
-
Тільки що отримала Notes. Criminality check in progress, Eligibility Not started. Подача 28 жовтня. Мало того, ще й написано Police certificates: 0. Це при тому, що я його подавала з самого початку, а потім ще й через веб-форму. Місяць тому дзвонила їм, перевіряла чи отримали довідку, кажуть, так, отримали, але потрібно трошки часу, щоб приєдналася до файла. Ось пройшло трошки часу... Буду знову дзвонити((
-
Доброго дня. Чи можете поділитися як переслати велику суму з України в Канаду? В кого є досвід - напишіть, будь ласка, в приват?
-
Ви маєте повне право залишити старий собі. Наприклад, якщо у старому стоїть віза, а в новому ще ні, як бути?
-
Да ) перезаполнить анкету В Вашей анкете должна быть такая же локация как и в анкете И в вашем личном кабинете потом изменить номер анкеты на новый
-
Так
-
Цю перевірку роблять переважно по полісі рекрод де ви мешкали, а тещо людина турист то це не впливає суттєво. Максимум вони можуть інтерпол перевірити що вони роблять і так. Є перелік стран терористів якщо у тревел хісторі буде така страна тоді можуть додатково перевіряти. А якщо турція европа єгипет то і перевіряти там нічого
-
Може що завгодно означати. Я вже за 7 років в Канаді навчилася бути терплячою, але вже якось занадто... І це ж criminality check 75-річної жінки, яка ніколи нікуди не їздила і звичайно ніколи не мала ніяких проблем із законом.