PR CUAET
-
Добрий день всім, подаю батьків на ПР через себе по українській програмі. Хто підскаже в “proof of status”який документ добавляти ,свій ПР чи їх work permit ?
-
Тимчасовий номер дорівнює листу сабмітед. Тобто що вона дійсно надійшла на електронну адресу. І все, її ніхто не відкривав.
-
У Вас є АОР чи можна запросити по тимчасовому номеру?
-
Доброго всім дня. Чи можна валіювати через WES диплом ветеринарного лікаря?
-
Чекайте наступної ближайшої раздачі еліджибиті. Має бути і ваша зовсім скоро
-
Та нічого, то ж не ви з аплікацією зволікаєте))
-
Я теж спитала про це, але мені сказали так не можна, той паспорт вже не дійсний. А візу нову вклеювати
-
Вибачаюсь)), відволікаюсь
-
Подача 28 жовтня, АОР 1 грудня
-
Здебільшого таке (перевірки подібні) йдуть на ПР а не ВП
-
Зрозумів, я так і дума але мене смутило що в нотатках family class.
-
Ну так я ж і кажу, людина з 14 років жила в Україні, що там перевіряти. А от що довідки немає у файлі - це дивно.
-
нам сказала, що тільки справку про зарахування в школі, вчителям не можна писати нічого. мене це також здивувало, бо вчитель стільки часу проводить з учнем. і є ж не тільки оцінки, а й особистисть дитини...
-
Саме так. А раз у вас немає аор то офіцер ще не відкривав вашу апплікацію. Офіцер це робить у той самий день коли аідкриває апплікацію
-
В IRCC кажуть, як тільки офіцер закінчить перевіряти документи, то Ви отримаєте АОР ))))))
-
Для тех, кто уже в Канаде, и тех кто заграницей подавал, была разная процедура. У одних порталы, у других - лендинг. Но это по федеральной программе было. В первом портале вам нужно будет подтвердить рост, адрес и прочее. На это дают несколько недель, если я правильно помню
-
Дякую
-
Всіх - і головного і депендантів
-
Дуже сподіваюся)
-
Та я думав на всякий випадок додати, думав шо на етапі пр можуть домахатись за таке)
12 Jan 2024, 17:45
208204/430578
4 minutes ago