PR CUAET
-
Тут ще за квітень без руху...
-
Тобто, на федеральному етапі (якщо подаватися за провінційними програмами) нерелевантний досвід роботи (на який людина не спирається при поданні на номінацію) не дуже перевіряють?
-
Підкажіть будь ласка, які документи потрібні, щоб забрати дитячий паспорт? На сайті написано що жива черга, графік прийому вказан, а про документи нічого. Дякую
-
Консул продовжив паспорт на 4 роки. Приносив з собою роздруківку з QR кодом з Резерв +
-
А чи є така для травня?
-
Вписав канадську адресу і телефон. Підтягнулась адреса в україні і статус призовник. Нагадую сину 19 і і нього є приписне в паперовому вигляді за 2021 рік.
-
куда поїхали? ви про що
-
все що ви описали є в скул репорт, ви хоч раз до кінця його читали чи бігло оцінки подивились і все?
-
Так там дуже детально все описано
-
Скиньте і мені будь ласка,дякую
-
Я вище відправляла
-
Все просто, я думаю человек имеет ввиду что люди уехали из Канады, мне тоже если прийдет отказ я не буду сидеть в чате, просто продам жилье и поеду, не вижу смысла терять время. У каждого свой путь.
-
Дякую!
-
да, я self-employment, был до Канады 10 лет им и в Канаде уже 1.5 года, поэтому других вариантов нету, и образования нету
-
Вам інші не підходять категорично?
-
Якщо у мене буде відмова,я напишу
-
Ок,дякую йду шукати
-
Привіт, мабуть, дурне запитання, але: Якщо Квебек реквестить photocopy документа, до прикладу свідоцтво про одруження, то я їм надсилаю фізичною поштою ксерокопію свідоцтва про одруження + ксерокопію перекладу того свідоцтва?
-
Проверил все подходит,спасибо)
-
Доброго дня ,чи є тут такі,хто теж ще не отримав податки за 2023?
12 Jan 2024, 17:45
208258/426388
10 minutes ago