PR CUAET
-
Я розумію згода батька на ПМЖ дитини обов’язкова коли він не має наміру емігрувати. Тому дитину подавати не потрібно, якщо батько не погоджується підписувати декларацію? Якщо подати то буде відмова лише дитині чи основному апліканту теж?
-
Переклад робили не в них. Там дуже дорого. І без того перекладу довідка обійшлася близько 200 кад... Бо всі копії документів, що їм потрібно вислати мають бути завірені у нотаріуса.... Чекали не довго. 2 тижні
-
Переклад робити у перекладача, бо там вони хотять дуже багато.... І без перекладу та довідка вийшла близько 200 кад.... Тому,всі копії документів, що їм потрібно вистлати
-
Так звичайно , що нам , і вказано саме ім‘я нашої доньки , як ім‘я студента і її відвідування., прийшло особисто на мейл мій від директора
-
Дані про дитину подавати обов’язково в будь-якому випадку. Як і дані про колишнього чоловіка питають. Дитина буде вашим депендантом за визначенням. Але ви маєте право вказати дитину як non-accompanying, тобто таку яка не претендує на ПР. В такому випадку не потрібно дозвіл від батька і вам не відмовлять. Але в залежності від віку медицину/біометрію дитині можливо все одно треба буде здати
-
Скажіть, будь ласка, ці подяки з конкретними прізвищами, тобто адресовані особи то Вам?
-
Справка об отсутствии/наличии судимости toronto.kdmid.ru/ru/consular-functions/spravka-ob-otsutstvii-nalichii-sudimost/
-
Ми робили. Досить швидко, 2 тижні чекали. Але дорого. Всі документи, що їм відсилати потрібно завірити у нотаріуса. А це 4 документи- віза, WP, паспорт і ваш підпис на заяві.
-
Це не правда. Як мінімум у нас тут в групі людей 60 подалися. Точно знаю ще за 10. А скільки ми не знаємо.
-
Якщо ви розлучені, його документи не потрібні. Бо він не ваш депендант. Тільки ваше свідоцтво про розлучення.
-
Що відбувається у випадку коли чоловік немає дійсних офіційних документів з певних вагомих причин? Як це обясняти еміграційній службі?
-
Это картинка была после 11 до 18, когда анкету заново открыли.
-
Не знаєте. На парковку треба подаватися окремо і лікар заповнює окремий папірець. У мене в дитини disability є, а парковка загальна, тому що рухова функція не порушена. Так і інші пільги залежать від обмежень життєдіяльності.
-
Привіт Хто може підказати, як правильно знайти нок та тір Чоловік працює Autobody appilay Або хто вже подався по цій професії, поділіться досвідом будь ласка 🙏🏻
-
Вам нужно подумать какими другими словами может называться эта позиция, и постараться поискать по ключевым словам. В списке кодов и потом почитать схожи ли обязанности
-
То якась провокація. Такі дані, точно офіційно ніхто не відкриє. Для них на першому місці це рівність.
-
Степлером чи файликом скріпіть Бажано з перекладом ордену (а вони печатки на обидві копії ставлять )
-
Ну это понятно. Это все таки опрос с фейсбука, а не официальнве данные от Альберты)
-
А также внизу этого кода есть схожие, вот читайте и ищите свое
-
72411 – Auto body collision, refinishing and glass technicians and damage repair estimators Этот вам не подходит? Там много кузовных работ в описании
12 Jan 2024, 17:45
208283/450239
2 minutes ago