PR CUAET
-
Подивіться в закріплених) в чаті вже вроді 2 випадки, хто отримав ПР по цій програмі
-
Добрий день! Підскажіть будь-ласка хто вже подався по цій програмі, які точно переклади документів підійдуть. Хочу замовити в Україні переклад завірений нотаріально, чи приймають такі переклади? Може хто може поділитися перевіреними контактами. Дякую
-
А тут є військовозабов'язані жінки? Ви оновлювати данні в Резер +? Якщо ні, то це якось впливає на перетин кордону України? Це перевіряють зараз? Є в когось досвід нещодавній?
-
Какие молодцы! Похоже целая команда над вашей семьёй работала и в отлично настроении 😊
-
Доброго дня. Хочу запитати як просувається ваш процес? В мене теж запросили резюме і я читала, що це дуже затягує отримання PR.
-
Яка жива черга? Видача з 12 до 13. Це в Торонто.
-
Ми чекали 4 місяці.
-
Паспорт батька який подавав заяву, свідотство про народження дитини якщо не повнолітня і повідомлення що паспорт прибув.
-
І на всякий випадок уточню, хоч і на офіційному сайті пише, що переклад від АТІО перекладачів ( Онтаріо ) теж приймається, це жодним чином не впливає на процес? Маю на увазі чи немає через це затримок через це
-
1. Зайдіть на сайт МФА: Перейдіть на офіційний сайт МФА України mfa.gov.ua. 2. Оберіть послугу: Знайдіть розділ, присвячений консульським послугам. Зазвичай це розділ "Консульські питання" або "Паспортні питання". 3. Оберіть потрібне посольство або консульство: Залежно від вашого місцезнаходження, оберіть консульську установу, у якій ви хочете подати документи на паспорт. 4. Запис на прийом: Знайдіть посилання або кнопку для запису на прийом. Зазвичай це розділ "Запис на прийом" або "Електронна черга". 5. Заповніть форму: Введіть свої дані у форму запису. Вам знадобляться особисті дані, контактна інформація та інформація про ваш закордонний паспорт (якщо у вас є чинний паспорт). 6. Виберіть дату і час: Виберіть доступну дату і час для запису. Цей етап може бути складним, оскільки слоти можуть швидко заповнюватися. Часто найкраще заходити на сайт рано вранці або в неробочий час, щоб спробувати забронювати слот. 7. Підтвердження запису: Після вибору дати та часу підтвердіть запис. Ви отримаєте підтвердження на вказану вами адресу електронної пошти. 8. Перевіряйте наявність вільних слотів: Якщо вільних слотів немає, регулярно перевіряйте сайт. Іноді звільняються місця через скасування записів. 9. Дотримуйтесь інструкцій: Після успішного запису дотримуйтесь усіх інструкцій, наданих МФА, включно з переліком необхідних документів для подання. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або проблеми, можна звернутися до консульства або посольства телефоном або електронною поштою для отримання допомоги.