PR CUAET
-
Вітаю) а паспорт мами - громадянки Канади завантажувати у Additional Supporting Documents? І чи потрібно від неї також свідоцтво про народження?
-
Переклади
-
Доброго дня .
-
ну там як раз не так і багато документів. Будуть два окремих документів з нотаріальним завіренням: 1. два батька надають право опекунство доньки на сина, яке потім реєструється на IRCC і воно ж надається в пакет PR; 2. Сама декларація в PR-пакет на сина від батьків. І ось ці два документа + ще декларація доньки як родича брату - потрібно завірити у нотаріуса і це можна зробити у один день. Перший ми і так збиралися робити, а два інших для його окремого пакета - не такі вже коштовні та об'ємні. Самі ці заяви та декларації не дуже велики. Під дитину до 14 років не треба його переміщень показувати, довідок о несудимісті, та, навіть, біометрію здавати. І його окремий пакет подати можна швидко. А ось пакет на дорослих - значно більший. Поки ми його будемо збирати - пакет на дитину вже пійде. А як почали б додаткові питання по нам писати, якийсь допзапити про освіту, чи воєнну службу... і дитина теж би висіла та чекала. Тому дитині як раз краще піти окремо. А ми вже якось після ближче до жовтня 2024р.
-
Вам також. А ще бажаю Вам не нервувати.
-
Дякую за відповідь! І бажаю скорішого отримання)
-
Я відправив 6 листопада і чекаю ))) Але я з Квебеку ще ))))
-
-
Можна, але у кожної програми своя статистика. Тому я й питаю.
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи є ще хтось, хто відправив аплікацію наприкінці жовтня і ще не отримав AOR? Бо в мене таке враження, що то тільки я, і треба вже їм дзвонити😳
-
Може вжн було питання. У дітей закінчились паспорти і звісно візи Пожались на нові - меньшій все швидко і безкоштовно( 6 років). Старшій довго не відповідали, потім запросили оплату за всі персіти і тп. Стадіперміт прийшов без позначки куает. Зараз оплатили ворк і біометрію- чекаємо. Чи в когось була подібна сттуація. І чи всі платять за стаді та ворк по куает?