PR CUAET
-
Ситуация следующая, получил новый паспорт , хочу подать на продления ворк пермита, у жены и ребенка до 26 года , это основания, как лучше быть подавать до изней даты или на новый или есть две попытки?
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, возможно ли сейчас как-то еще податься на новый WP? На сайте IRCC не могу найти как податься. Точнее я нашла раздел для украинцев, но там просто инструкция, но начать подачу я так и не смогла. Может есть еще какие-то варианты? Заранее спасибо за ответ 🙏😇
-
Ніби 36
-
Не підкажете, хто за 30 дол аркуш робить? Написав одному перекладачу, два свідоцтва про народження і одне про одруження - 250$ 😧
-
Я в Монреалі, дзвонила в Ластівку, там перекладач говорила по 30. Але це було рік тому. А моя перекладач не працює зі сканами, я їй оригінали возила паперові. То якщо Ви в Монреалі, дам контакт.
-
Доброго дня, хотіла спитати при влаштуванні на роботу, коли є ворк перміт але при заявці куает не вказан досвід роботи і зараз при влаштуванні на роботу він вказується повністю це впливає? Чи перевіряє це роботодавець? (На разі це державна установа)Чи лише при подачі на pr це може усе вплинути?
-
Так, я в Монреалі, а цей перекладач з OTTIAQ?