PR CUAET
-
здається до 24 якщо дитина вчиться фул тайм в коледжі або універі, або має дісабіліті
-
Дякую велике !
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, какой алгоритм действия ловли слотов ? нужно, например, в течении часа заходить и обновлять страницу? если на данный момент нет, но вдруг появится
-
Багато читала такого всюди Два рази виїзжали з дитиною Офіцер дивився як на дибілку коли я йому казала, що знаю , що він анульований тепер Сказав - є дата на ньому і все це маячня Я просила два рази запитати ще в когось там - всі казали те ж саме . Було якось аж ніяково 😅
-
Підкажіть, будь ласка, якщо приїхали в 2022 році, у пермітах є позначка CUAET. Чи буде позначка CUAET, якщо подаватись зараз на study permit?
-
Я подала 5 апреля и у меня тишина, зависло на 2й стадии..
-
Вітаю. Чи працює посольство в Оттаві в ПН 1.07? В них День Канади вихідний чи робочий день? Може в когось слот є, відізвіться будь ласка🙏
-
Нет, не будет. Но это если не для школьников. Для школьников не знаю как будет.
-
Вряд-ли, у моей он свеженьких до 2028 года
-
Люди по 3- 4 раза подают на H&C, некоторым через 5-7 лет одобряют
-
Завтра кто-то сдает в Эдмонтоне еще?
-
Дякую, за відповідь
-
Не простіше
-
А чи не простіше за цей час переїхати в іншу провінцію і податися за умовами провінційної програми?
-
Якщо він нелегал,просто так його б непропустили . Він мав просити про біженство. Про яку гум програму може йти мова. Почитайте умови.
-
Для університету
-
А через год процесса h&c
-
Це нелегал. Хіба що біженство
-
А если человек пришёл пешком из мексики в сша, потом из сша в канаду и у него никогда не было ни визы, ни ворк пермита? Или человек из-за возраста / здоровья не может работать?
-
Я догружала
12 Jan 2024, 17:45
208395/428637
less than a minute ago