PR CUAET
-
Прочитайте в закріплених повідомленнях відповідь Остапа Босака щодо цього питання.
-
www.youtube.com/live/6ST4oaySsE4?si=538vhyvcbyBhdBSf Также и адвокат тут прямо говорил - нет требования быть сомообеспеченным
-
Не можу аргументувати,у мене урок. Потім напишу
-
Также как и от medical и от criminal
-
Либо за кеш, либо никак. От financial inadmissibility можно запросить waiver
-
Всім привіт. Подала аплікацію через пр портал, і відкривши summary в стрічці про військові службу не стоїть none ні в мене, ні в чоловіка. Хоча 100% писали. Порекомендуйте, що в такому випадку робити? Нижче фото, як вигладяє summary.
-
Читаю - так
-
А як же аспект самозабезпечення? Як має працювати бездокументів?
-
Читайте офіційні сайти
-
Незнаю в кого, як, а в мене вже Приват просить оновити дані. І що робити? Ток хотіла, щоб ніхто незнав де я є
-
Так
-
Ну і? Нелегал без ворк перміта проходить по критеріям?
-
H&C Humanitarian Ground with FAILED refugee claim
-
Ну для университета нужно подаваться на основании письма о предварительном зачислении и письма от провинции, если нет ворк пермита. И пометку CUAET не ставят. Вы же подаётесь сейчас не в рамках этой программы. Она закончилась уже. Да, нужно ещё показать 20600$ на счету.
-
www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/threads/h-c-humanitarian-ground-with-or-without-failed-refugee-claim.550176/page-1760 Читаю. Все 2000 страниц прочитал
-
Хм, тогда я вообще не вижу никакой логики. В том какой мне ответ дали в консульстве
-
Всім привіт. Подала аплікацію через пр портал, і відкривши summary в стрічці про військові службу не стоїть none ні в мене, ні в чоловіка. Хоча 100% писали. Порекомендуйте, що в такому випадку робити? На фото, як вигладяє summary.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка по яким дням можна продовжити паспорт дитині в Едмонтон. Дякую
-
Одно вытекает из другого
-
У меня 2 waivers : по medical и financial
12 Jan 2024, 17:45
208417/429963
6 minutes ago