PR CUAET
-
Hello
-
В мене те саме було і я читала що у багатьох. Хтось нічого не робив, а хтось (як і я зробила) отримала тимчасовий номер і дослала веб форму, не факт канєшн шо воно щось змінить, але 🤷♀️
-
Підкажіть які терміни щоб подати знову на продовження ВП як CUAET, подавався 31 березня, але зі старим паспортом де термін на 2 роки и 9 місяців, так як на новий тільки через місяць подаватимусь. Ось прийшла відповідь що approved WP але зі старими термінами (я типу прикладав пояснення, що додам умовно новий паспорт як тільки отримаю). Так ось, саме питання, бачив що хто подавав щоб знову на 3 роки додати до 31 березня, там не отримав на 3 роки, можна апеляцію зробити та щоб знову розглянули, а я вже приклав би новий паспорт через пів року умовно, коли отримаю. - До якого часу я зможу подавати ту заявку через форму, щоб переглянути справу та на 3 роки додати ще, чи хочаб щоб додали невистачаючих місяців до 3 років, чи просто податися знову так само на продовження?
-
@marianna_petrova жодного дозапиту. Біометрію сдала ще 6 листопада. Notes каже, що все гуд, все перевірили, коштів достатньо, роботу підтвердили, все ок. Робила запит до Member of Parlament. Відповідь: всі чеки зараховані, security залишилось, IRCC відправило 3й party щось на перевірку у лютому. Я дзвоню їм, пишу скарги через веб-форму, одна відповідь: чекайте. Але зараз компанія пропонує співбесіди починати, бо й так чекали.
-
І куди добавляти документи про підтвердження рідства з родичем з Канади? (Його свідотство про народження , паспорт?)
-
Подалась 9 квітня, АОР ше немає
-
В нас так само вийшло, але все норм, дозапитів не отримали. Вже портал 1
-
і не тільки аор
-
вже давно
-
Но я не знаю насколько она рабочая
-
у нас так само.
-
Есть идея чтобы запросить от них официальное письмо с отказом
-
А свідотство про народження і інші документи які потребували перекладу добавляти одним скріпленим файлом сюди (свідотство+переклад), чи окремо оригінал і окремо як додатковий документ (свідотство+переклад)? Дякую!
-
Здравствуйте, может кто знает что делать если работодатель отказывается подписать декларацию? Работодатель это большая международная компания
-
це глюк програми. все добре. просто при завантаженні форми з сайту - не відображається в полі military “none”. не потрібно нічого робити