PR CUAET
-
Дозапитів точно нема? В трекері яка стадія стоїть? Скільки часу від біометрії?
-
А ви давно подались? Через скільки ви змогли отримати тимчасовий номер?
-
@marianna_petrova дякую за відповідь! ita було, все є, вони ніяких не фіналізують, вже буде 9 місяць на федеральному. В сертифікаті нічого нема про зміну. Eligibilty completed.
-
Дякую дуже за відповідь. Про всі вимоги (лист про зарахування, лист від провінції і гроші) знаю. Питання тільки в позначці, бо це дозволяє претендувати на оплату, як місцевим.
-
Дякую, пішла перевіряти! А з перекладами як, можете підсказати? 🙏🏻 бачу що є можливість додати переклад окремо, але не хочу спамити офіцерів дублікатами.
-
У меня тоже, но они не спрашивают местонахождение, просто с помощью Дии или загранпаспорта подтвердить личность.
-
і номінація у мене вже expired - 6 місяців вже пройшло
-
Чекаєм Остапа, бо по СЕС точно можна звільнятися після ItA, а от з PNP не знаю де то можна дивитися
-
Я питаю для сина. Його візітор рекорд закінчиться в жовтні 2024. Зазвичай, рішення про оплату приймається на рівні університету. Тому всюди може бути по-різному. "Його" університет готовий зафіксувати доместік фі за умови CUAET в стаді перміті.
-
Дуже хочу перейти, бо об'єктивно гарна пропозиція
-
Та то займає 5 хв, подзвонила, вони дали номер і все Чекала тіки на лінії довго
-
є інша папка -proof of relationship
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, як можна змінити чи додати новий ворк перміт до аплікації. Знімали обмеження, але заявку подавали ще, маючи вокр перміт без обмежень. Дякую за відповідь.
-
також є окрема папка для перекладів - можна зробити по іншому - оригінали в відповідну папку, переклади - в папку для перекладів
-
ми робили переклад в сертифікованого перекладача- він формував по документу один файл де була копія оригіналу та його переклад- відповідно прикріпляти тільки цей обʼєднаний документ.
-
тепер ввесь рух тільки в gc key
-
Вони вам напишуть, що така їхня політика. Вам це нічого не дасть. Одна з умов ця декларація і роботодавець має право відмовити, тоді лише інша робота по цьому нок. І зразу подаватися.
-
в кабінеті де ви подали аплікацію- вже нічого не буде мінятися
-
Ясно. Дякую
-
буде PR
12 Jan 2024, 17:45
208464/426758
4 minutes ago