PR CUAET
-
Привіт. Чи була в когось така ситуація. Подавалася на зняття обмежень з WP, щоб працювати з дітьми. Сьогодні прийшов лист, що схвалено мою заявку, але має такий текст: Будь ласка, зверніть увагу, що відповідно до Правил імміграції та захисту біженців (IRPR), дійсний медичний огляд необхідний, якщо ви бажаєте працювати за певними професіями, в яких захист громадського здоров'я має важливе значення. Перегляньте наступну сторінку, щоб дізнатися більше про такі професії: Якщо у вас немає дійсних медичних результатів, можливо, ви отримали стан 15 або 16, надрукований на вашому дозвіл із зазначенням «Не має права працювати в 1) догляді за дітьми, 2) у початковій або середній школі, 3) медичні послуги (умова 15), 4) сільськогосподарські професії (умова 16)». Якщо якщо ви бажаєте видалити ці умови у своєму дозволі, вам потрібно буде пройти медичний огляд і тоді ви повинні подати нову заяву. Вам також потрібен дійсний медичний огляд, якщо ви приїжджаєте до Канади більше ніж на 6 місяців і проживаєте в одній або кількох із них не менше 6 місяців поспіль протягом останнього року. Цей лист недійсний для подорожей і не є дозволом на перебування в Канаді. Нічого не розумію, тобто мені не зняли обмеження?
-
А можна вам зустрічне питання - чи вже така хороша ідея пробувати подаватися на H&C декілька разів впродовж 5-7 років? Замість того, щоб за цей час підшукати найбільш підходящу програму для себе в одній із провінцій Звісно, мова не йде про людей, які не можуть взагалі бути eligible за іншими програмами.
-
ну підкажіть тоді яку гарну програму можно підшукати в Онтаріоʼ
-
Всім привіт, скажіть будь ласка коли прийшов запит на біометрію скільки чекали апрув по гуманітарній після здачі? Бо трішки не розумію якщо прийшов запит значить вже процес почав рухатися?
-
Софийка родилась здоровой девочкой подозрение вызвалл лишь маленькая красная крапинка на носу,со временем она неожиданно начала расти в 4 месяца. Сразу начали бить тревогу и обратились к врачу. Софии установили диагноз гемангиомы и назначили лечение. К сожалению, после продолжительного периода ситуация только ухудшалась. В поисках спасения для дочери обратились к врачу Валихновскому, который подчеркнул, что операцию нужно провести срочно. К сожалению, ситуация Софийки очень непростая, так что сложная операция будет затратной. По предварительным подсчетам стоит 215 800 грн. Найти такую сумму быстро – сложно поэтому обращаюсь к неравнодушным людям, каждая ваша гривна приближает сбор, а Софийку – к выздоровлению! Помочь Софии можно по реквизитам. 5355 1611 6697 8742 Анна Лиса
-
що в вашому розумінні хороша программа? Ви розумієте шо в Онтаріо для отримання ОІНП там стільки критерієв що навіть TIER 0 робота не дає вам багато, бо має бути купа справок він роботи, роботодавец має відповідати безлічі крітерієв, також є умови по зарплаті (вище медіанної), наявність офіса у компанії та багато багато багато ще іншого. Ті хто в Онтаріо не порівнюйте їх програму з Альбертою чи Манітобою, де офер отримав і відразу на ПР пішов. Ті хто в Онтаріо майже не мають шляхів пройти по провінційній тому йдуть на гуманітарну
-
Нема програм, де вам Трюдо просто привозить картку ПР. Скрізь є певні вимоги. Але ваше бачення - сидіти на п'ятій точці рівно в Онтаріо і безліч разів подаватися за гуманітарною програмою, якщо відмовляють, навіть протягом 5-7 років, А ось в мене інше бачення - підлаштовуватися під існуючі провінційні програми, навіть, якщо доведеться переїхати. Змінюватися. Адаптуватися.
-
вже все, за 3 роки бали вирісли бо Канада вирішила по 1 млн пускати до себе, такого в 2021 не було, це небо та земля, різниця з 2024 в 2 рази
-
Не видел за это, чтобы остановился, последнее было что знаю что наоборот восстановили, но только с обновленным резервом+
-
так нарешті ми з вами повернулись до мого першого питання - як називається програма в Альберті де дають ПР за факт проживання в провінції ? Чи може там ще щось треба?
-
я про зараз, а не коли ви там пройшли
-
Щодо Онтаріо і неможливість податися за провінційними програмами ви пишете взагалі відверту маячню Бо сидіти 5-7 років в Онтаріо і за цей час пробувати декілька разів подаватися за гуманітарною замість того, щоб переїхати в ту ж Альберту чи іншу провінцію - це вже надзвичайна впертість і небажання якось підлаштовуватися і щось у собі змінювати задля можливості іммігрувати
-
А там потрібно самому заводити досье/заявку чи воно зʼявиться автоматично, як візьмуть в роботу?
-
на форумах по H&C таке пишуть