PR CUAET
-
Ну якщо за інтересами дитини, то потрібно показати як адаптація і соціалізація пройшла, які успіхи
-
ну логіка є бо люди їдуть туди де в них гарна робота. До чого тут ниють або ні. Просто проблема в тому що так, Онтаріо найважча провінція для отримання ПР бо тут найбільше людей. І примушувати людей кидати роботу та їхади де легше ПР отримати коли зараз будь де проблема з роботою це так собі ідея, як на мене. Чи ПР вартий того щоб міняти роботу ? Як на мене ні. Так чи інакше роздадуть це все Українцям, це й так зрозуміло. А от чи буде у найближчі роки змога знайти в Канаді роботу коли вони привозять по 1 млн мігрантів на рік які готові працювати за мінімалку - це велике питання.
-
Не завжди і в легших провінціях є прості шляхи, зараз закривають різні провінційні...в нас в Скошії призупинили программу, по якій багато хто планував йти хто працювали на некваліфікованих...теж час пройшов і нема шляху...міняти все напрацьоване....
-
Аналогічні дні. О 18 за місцевим часом
-
Поняв
-
@OstapBosak дуууже дякую за відповідь! Я збираюсь працювати у Альберті та жити. І податки буду у Альберту платити. А можна, щоб роботодавець був не з Альберти - у цьому питання.
-
Дякую пане Остапе ! Чи є якась законодавча підстава для запиту подібної інформації ? Якщо у вас були успішні кейси "переконання", на що можна посилатись ? Я розумію що тут ніхто сильно напрягатись не хоче, тим не менш відпрацювати на компанію більше року і отримати таку відповідь як мінімум обурливо ...
-
Ну зараз наче приходять апрув. Зі слів адвоката Хто подавався в січні. Було цікаво реальні кейси зараз, може в групі хтось отримав зараз
-
В цьому місяці
-
Наче українців бистріше розглядають, ну так сказала наш адвокат
-
А коли ви подавалися