PR CUAET
-
вы можете сколько угодно себя убеждать, почему гуманитарка в онтарио. а у офицера будет то мнение, которое тут высказывают вам участники. вы офицеру должны доказать, что вы не можете и вам нужно исключение. с вашими агрументами - потому что в онтарио работа- это сделать будет сложно. так и товарищу, который 5-7 раз подавался, отказывали, потому что 'тут у меня работа, вертел я на болте ваши другие провинции' отказали, тк не убедительно, чтобы сделать исключение
-
Нам через 2 тижні. Цікаво через скільки приходить апрувал?
-
ви не праві, цей кейс я з адвокатом обговорював, це якраз і є випадок для H&C, бо змушувати переїжджати до іншої провінції, бо там "теоретично" є програма п якій можна пройти - це не те що офіцер казатиме. Як ви собі це уявляєте, всі дружно кидають свої роботи в Онтаріо та їдуть в Нованут бо там є програмка одна... Це саме аргумент, це саме те виключення про яке ти просишь по H&C, мій кейс це неможливість пройти по OINP тому що там є лише 1 пункт якому роботодавец не відповідає і тому я прошу зробити виключення.
-
так я вже.
-
офіційно вони лише приоритетний розгляд CUAET завершили наче, про іміграційні програми не було повідомлень
-
ви та ваш чоловік покинули вашу роботу в Торонто, взяли дітей, та поїхали за кращою долею в іншу провінцію? Розкажіть цікаво
-
Це десь офіційно написано?