PR CUAET
-
господі...
-
Раджу пробні тести пройти саме
-
Я вже 3 провінції змінила... і роботу кидала, бо який смисл було лишатися, якщо можливостей імігрувати не було... мій близький знайомий кинув хорошу роботу, здав будинок в оренду, взяв жінку і дитину і переїхав і все заради ПР
-
Було б добре, бо в мене там були неофіційні роботи з оплатою за кеш. Підтвердити не вийде. Але я за тими роботами не прошу врахувати мій досвід
-
Интересно,человек сказал что планирует внести 8000,а не 693 в FHSA,почему вы так посчитали ? Исходя из информации на скрине
-
Цукіні то різновид кабачка.
-
Подскажите пожалуйста выдают ли еще Work Permit если приехать сейчас по визе CUAET в Канаду?
-
Навряд міграційний консультант буде мати вплив на компанію свого клієнта, це вже швидше має бути адвокат який займається питаннями охорони прав працівників, профспілок і так далі, що вже взагалі потенційно whole different store ...
-
Food basics & no frills. Торонто
-
Але більші, в сенсі, вони теж маленькі були.
-
Більші, світлі, у Волмарті брала минулого року. В цьому році ще не купувала. Зелені маленькі якось брала, здається, в китайському T&T. Ми їх нечасто взагалі купуємо
-
Я просто кажу про те що їм в принципі все одно тепер куди слати повістки, тому що навіть повернута поштою повістка дає підстави вести розшук. Інша справа, що легше перевірити тих хто вже оновив дані, ніж тих хто не оновив, бо не зрозуміло де їх шукати
-
А в якому магазині?
-
В Едмонтоні купую і маленькі зелені, і більші, світліші, періодично
-
В Україні і те і було і окремо продавалось
-
Наче кабачки більші набагато, цукіні як міні кабачки
-
Це тіки купляти за 40$ з сайту чи є інші варіанти
-
как раз в маке по специальности, менеджер. тк до этого работа в украине тоже в маке была. другая семья работала переводчиком удаленно, а в нл в госструктуре теперь. вы интересовались кейсами, вот вам кейсы.
-
В нього є лист РОЕ?
-
Це як казати семиренка від червоного принцу різні фрукти 😁
12 Jan 2024, 17:45
208639/434758
3 minutes ago