PR CUAET
-
Підходить!!!
-
Я працівнику кажу, може я посміхатися буду на фото і вони мені швидше піар дадуть😅 Він каже - спробуй , але наврядчи Кажу - ну тоді я буду плакати 😂
-
Усим привіт.Хто нещодавно продавав авто чи нерухомість в Україні,поділіться будь ласка як ви сюди переводили кошти? Які обмеження?
-
Св Миколай ходить у грудні
-
Хотілося би швидше😁
-
😂 дуже дякую
-
Туристичну чи візіт фемілі?
-
або забудуть прийти на роботу після вчорашнього.....
-
маємо надію що наші люблячі офіцери файно випʼють на день Канади, і 2 числа - почнуть масово подарунки роздавати
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, яку зробити візу сестрі щоб вона приїхала в Канаду до мене? Туристичну? Чи іншу? Вже на місці буде шукати роботу і роботи документи для роботи потім
-
Ну я можу на вихідні додати знову по новій традиції гарних усім вихідних тим хто віддихає і легких робочих днів тим хто на вихідні працює!Наберіться всі терпіння адже вихідні довгі. То тільки будні нам швидко проходять. Знову пʼятниця і знову чекаємо цього разу вівторка 😀
-
Дякую 🙏
-
Чого ж тепер ви от піари можете роздавати і на старого Петра і на нового🤣
-
Ну я також два дня працюю тому побажала того чого б собі хотілося 🤝
-
Краще перший варіант
-
Дякую Якраз прокидатися завтра в 6:30 і вставати на 13 годин роботи 😂
-
Ух ) 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼тримаємось
-
Звісно, ну що такого у тій війні, плюнути і забути. Жах як українці знецінюють свій досвід. Якійсь комплекс меншовартості.
-
ця легенда вже стара як світ. максимум що офіцер може захотіти - це оновити дату довідки про несудимість. перекладайте з Дії у перекладача і не чекайте вісточок з консульства
-
варіант з перекладом у сертифікованого - самий ідеальний варіант в теперішній час. і не потрібно зациклюватися на консульстві, яке вже не якісно надає потрібні послуги або не надає їх взагалі.
12 Jan 2024, 17:45
208759/431147
2 minutes ago