PR CUAET
-
Ну я можу на вихідні додати знову по новій традиції гарних усім вихідних тим хто віддихає і легких робочих днів тим хто на вихідні працює!Наберіться всі терпіння адже вихідні довгі. То тільки будні нам швидко проходять. Знову пʼятниця і знову чекаємо цього разу вівторка 😀
-
Дякую 🙏
-
ця легенда вже стара як світ. максимум що офіцер може захотіти - це оновити дату довідки про несудимість. перекладайте з Дії у перекладача і не чекайте вісточок з консульства
-
варіант з перекладом у сертифікованого - самий ідеальний варіант в теперішній час. і не потрібно зациклюватися на консульстві, яке вже не якісно надає потрібні послуги або не надає їх взагалі.
-
В Торонто забрали при подачі заявки
-
Вітаю, враховуючи такі бали то без тесту мови нічого і чекать. Хтось взагалі отримав запит на подачу документі без тесту? Я чекаю з грудня бал 765 і це без змін по стажу більше року
-
Чи є якась програма для підприємців, власників компаній в яких працюють громадяни Канади.?
-
t.me/prcuaet/175271/186969
-
Доброго вечора (підтвердження адреси реєстрації в Україні) якщо в мене нема такого документа, в мене приймуть доки на новий паспорт ??
-
Вони її видозмінити. В пості є деталі. Перевіряйте офіційне джерело для більших подробиць