PR CUAET
-
Який це був аеропорт?
-
А коли це було?
-
Ми так само були, потім поїхали. Я не була більше півроку
-
З поточної роботи берете джоб офер та реферанс леттер, з минулої реферанс леттер в якому буде вказано час коли Ви працювали, скільки годин на тиждень, Ваші обов'язки та ЗП, контакти работодавця.
-
Чоловік приїхав 2 раз на початку весни, я в цьому місяці. Але якщо мають можливість, то нехай пройдуть за межами Канади, на сайті є дані, де можна пройти. Буде простіше, по запису 3 години, все в одному місці. Оплата та сама, по платиш на рахунок.
-
Вы уже уточняли в университете что им нужно? Чаще всего подходит перевод диплома с приложениями.
-
Им нужны выписки с оценками Якобы, если вы учились за пределами Квебека, то ваш университет должен их переслать в новый, чтоб они якобы были подоенными. Но по факту сам оригинал находится у меня на руках естественно и я его им уже отправляла.
-
Було посилання
-
Я читала її в цій групі десь тиждень тому
-
Коли нас приймали до школи то питали WP батьків, дитини стаді перміт не потрібен був.
-
Де цю інформацію можна почитати? Шукала, але всюди інформація лише про військовозобовʼязаних чоловіків
-
Ну так в приложении есть оценки по предметам. А что за университет? А если копию приложения и диплома заверить в консульстве?
-
Теж саме, раніше я читала інформацію про те, що президент обмежив виготовлення паспортів для тих людей хто знаходиться за межами країни Тобто в Україні все проходить по стандарту а тут як бачимо після введення закону про мобілізацію …. Не рушає з місця
-
Я спрашиваю какой университет в Монреале. И на какую программу хотите поступать? Магистратура? Так если у вас есть эвалюация, то отправьте им результаты эвалюации. Если вы сделали сканы заверенных копий, которые вы для эвалюации делали, отправьте им.
-
Дуже хороша порада❤️дякую я її прийму до уваги ,якщо татові запит прийде ( довідку з Росііі)
-
ЧНУ Есть в приложении все, еще и на английском Я даже на эвалюацию его отправляла и вопросов не было А тут здрасьте
-
Всі чекають так довго Боже дай можливість дожити до 18 липня і щоб ще не придумали чогось нового
-
Эволюацию они тоже видели Я так понимаю их интересуют именно оценки
-
Université de TELUQ Поступаю чтоб получить местного бакалавра Чтобы добавить к своему бакалавра по преподаванию местного
-
А якщо зняли з військового обліку в 2011, то що зара треба робити? Тільки в україну їхати? Чи можно якось консульскі послуги отримати?
12 Jan 2024, 17:45
208910/433803
3 minutes ago