PR CUAET
-
Якщо немає ПР то возєднуватися нема х ким, ви ще не Канадець. Проте дитині без проблем можна зробити візу + Візитор Рекорд або Ворк Перміт.
-
Чим свіжіше тим краще - на момент подачі . Можуть дозопросити нову.
-
Запити в іміграції це нормальна річ. Зробіть те що просять і буде вам щастя )
-
А якщо купити будинок в Канаді в розстрочку це буде зараховано в + чи в - по гуманітарній програмі?
-
Я подавалась на федеральний рівень у серпні, pre arrival services прийшов у жовтні на ecopr досі чекаю
-
Дякую
-
І як довго після нього були якісь зміни?
-
Оо, то ви та шо скоро все прийшло😊 я Вас запамʼятала😁🥰
-
Подаватися можна всім, але не у всіх будуть реалістичні шанси. Розбитий дім це фактор, але цього самого по собі не достатньо
-
Можна всіх, але тільки тих хто в Канаді
-
Проте врахуйте також те що написано вище. Зовсім на останній момент відтягувати теж не варто.
-
Вона має на увазі те що коли ви на звичайний ПР подалися, ви можете претендувати на різноманітні продовжені ворк перміти Якщо ж по гуманітарній, то якщо ваш статус закінчився, то він закінчився, і спеціальних пермітів щоб чекати ПР по цьому немає.
-
Якщо є хоть якісь шанси по економічних програмах, я б спочатку пробував по них. Бо по гуманітарній шанси звісно є, але вони не дуже надійні у вашій ситуації. Залиште її на закуску, якщо все інше не спрацює.
-
Проте там нижче дійсно написано що 365. Тому ви праві. 1+ рік, але не обовязково щоб безстрочна
-
Лміа на рік, на воркперміт можна. Дуже сподіваюсь що не требв буде
-
Додавати звісно теж можна. Але якщо якась провінція не вимагає ECA, то і на фередальний етап вони будуть непотрібні (крім ЕЕ звісно)
-
Питання так, але серед обовязкових документів ні
-
Це все нюанси. Для гуманітарної це звісно фактор, але далеко не єдиний. Почитайте гілку про гуманітарну - там вже багато про це сказано
-
Подайте онлайн. До березня це безплтано
-
Це змінили ще в 2014му.
12 Jan 2024, 17:45
20896/453048
less than a minute ago