PR CUAET
-
Буду! Разом зі своїми 20 тисячами друзів 😀
-
Тобто логіка така сама як в aos, маєш відповідати умовам номінації поки не прийде екопр.
-
Подскажите, пожалуйста! Сколько сейчас времени занимает для получения Travel authorization от подачи заявки? Исходя из сообщения выше это 2 недели?
-
З розпечатаним листом дають ворк перміт, і потім охіп теж.
-
Привіт, краще сказати яких обмежень немає 🫣 є декілька варіантів і всі вони складні.
-
Можна: 1. Поїхати в Україну, продати офіційно, покласти кошти на рахунок і потім з Канади потроху знімати. Плюси: джерело коштів підтверджує договір купівлі-продажу і квитанції з банку. Мінуси: втрата на комісії і довгий час зняття коштів адже є ліміти банку. 2. Все ще в Україні: з кешем їхати через кордон і декларували на всіх етапах. Плюси: все законно, джерело походження коштів - договір та митні декларації. Мінуси: кеш з собою возити в кишені. 3. З Канади: через крипту та інші сервіси. Плюси: комісія менше. Мінуси: краще знайти людину яка в цьому допоможе, бо є обмеження. 4. Знайти людину в Україні, кому там потрібні кошти, а в Канаді забрати кешем. Плюси: кеш відразу. Мінуси: можлива комісія, треба надійні звʼязки, потім важко довести звідки кошти. Всі інші плюс-мінус похідні від цих.
-
Запрацював щойно, не знати чи надовго. Онтаріо
-
У нас тоже 3 симки Водафона с пятницы не работают (( Онтарио
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
І я впевнена, не лише ті, хто буде готовий протягом 60 днів. А всі кому не лінь
-
Доброго Дня, Хто може дати пораду, як має виглядати лист підтримки та репорт з дитячого садка для дитини. Заздалегідь дякую 🙏🏻
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.