PR CUAET
-
Вітаю!!!
-
Перший раз ви були в Канаді більше 90 днів?
-
Доброго дня. Таке питання - дитині не продовжили стаді перміт( дитина мала, але видали стаді перміт для школи, при в'їзді в Канаду) . Подавала на продовження стаді, із паспортом дія якого закінчується через 2 місяці. Нового паспорту ще не маю на руках. Що робити в такій ситуації?!😔 Мій ворк перміт ще дійсний.
-
Доброго дня. Таке питання - дитині не продовжили стаді перміт( дитина мала, але видали стаді перміт для школи, при в'їзді в Канаду) . Подавала на продовження стаді, із паспортом дія якого закінчується через 2 місяці. Нового паспорту ще не маю на руках. Що робити в такій ситуації?!😔 Мій ворк перміт ще дійсний.
-
-
-
Треба видрукувати витяг з qr кодом і віддати йому, він нічого не сканує
-
Треба правою кнопкою мишки на нього натиснути і воно покаже всі ймовірні варіанти
-
Так Воно підкреслюється червоним Як в ворд коли друкуєте Знаю що питання не до мене але вирішила відповісти
-
Шо це? Просто подався на відбір
-
Бо людина ще не здавала тест 🤷🏼♀️. Моя подруга здавала, і про це розповіла. Каже, що дуже здивувалася, що воно не лише підкреслює , а й пропонує варіанти слів. Як у Ворді. Ви так тут випитуєте інформацію, не панікуйте! Все буде добре! Здасте ви той Celpip.
-
Я хотіла підтримати людину, щоб він перестав хвилюватися 🫣