PR CUAET
-
Дякую
-
Вже обговорювали це питання у цій групі. У нас так саме було, через декілька днів інформація щодо UCI відобразилась у кабінеті. Чомусь не одразу вона підтягнулась, але усе добре, стаді перміт отримали. Тож не хвилюйтесь!
-
Доброго дня, є довідка про несудимість з Хорватії. Потрібно її перекласти для подачі на ПР. Чи хтось перекладав вже з хорватської мови?
-
Чи хтось здавав CELBAN ? Перепрошую що не по темі, але ніде цьго не знайшла
-
Добрий день, питання: чи може моя дружина податися на PR. Я маю PR. Така сітуейшн: У нас виходе зїхатися тільки у листопаді-її лендлорд відмовляється робити пересдачу кімнати, не хоче повертати демедж депозіт, якшо зʼїде раніше, хоча у згоді було, що з його одобрення можна це зробити. З фінансової точки вирішили, що зїдемося як закінчиться її договір. Чи можу я її подати, якщо ми прописані на різних адресах. Шлюб офіційний.
-
Щиро Вам дякую за відповідь.
-
Підкажіть, якщо основний заявник в Канаді подається і виїжджає десь на півроку (ну або менше, коли там портал 1), то писати країну поточного резиденства - Канада? На sin подались, work permit є, в lease agreement додамо, але чекати буде не в Канаді (і це може бути й більше 6міс, залежно від швидкості розгляду)
-
Форму DS-160 не потрібно повторно заповнювати. В ній ніде не згадується, де саме буде інтерв'ю, бо ця форма відправляється онлайново ДО запису на нього. Треба тільки поміняти місце/дату співбесіди на сайті portal . ustraveldocs . com. При цьому ви повинні ввести application ID. Записатися можна в будь-яке місто, навіть в іншій країні, аби ви лиш могли туди в'їхати з вашим дійсним паспортом.
-
Подскажите пожалуйста, куда можно отправить новый паспорт ребенка на вклейку визы в Канаде ? Мы в Эдмонтоне . Может у кого есть инфа
-
Підкажіть будь ласка на цьому сайті потрібно створювати обліковий запис?