PR CUAET
-
Навіть більше скажу: я цю інформацію теж не зразу знайшов. Тому написав листа в потрібне мені консульство і отримав офіційне підтвердження. Єдина проблема, яка в мене виникла, це з підтвердженням оплати. Банк сказав ОК, а в профілі нічого не з'явилося. Тому уважно прочитайте до кінця всю процедуру перед тим, як її починати, і не поспішайте закривати вікна в браузері після оплати.
-
❕ 6 категорій українців, яким ні до, ні після 16 липня не потрібно оновлювати дані в ТЦК Виключення з військового обліку може відбутися з трьох причин: 🔹визнання непридатності до несення військової служби за результатами ВЛК; 🔹досягнення граничного віку перебування в запасі (60 років); 🔹припинення громадянства України. #новини
-
🔴Жінок-медиків будуть штрафувати у розмірі 17 тисяч гривень, якщо порушать правила військового обліку, – УНІАН Однак загалом мобілізація жінок з 1 липня залишається добровільною, як і раніше. Жодну жінку не можуть призвати без її згоди. #новини
-
⚡️Існує три категорії чоловіків, яких можуть мобілізувати до 25 років – голова Українського центру захисту прав людини Людмила Денісова 🔴Військовозобов'язані до 25 років, які проходили військову кафедру і є офіцерами запасу, але зараз не навчаються на магістратурі. 🔴Військовозобов'язані, які раніше відслужили строкову службу (крім останньої демобілізації строковиків, їх рік не мобілізовуватимуть). 🔴Особи, яким раніше встановили статус і поставили на військовий облік як непридатних до військової служби в мирний час, або обмежено придатних у воєнний час. #новини
-
Щиро Вам дякую за підказки, це дуже важлива інформація.
-
Але все одно щоб отримати консульські послуги то треба реєструватись в резерв і оновити дані навіть якщо виключений з обліку
-
скоріш за все, в липні буде більше ніж в минулому місяці, навіть з урахуванням того, що для АОС виділили окремий день
-
А хто з Альберти? Робили з IQAS?
-
Так, доберуть документи і доздадуть англ ті, хто не розраховували , шо програму відкриють і не поспішали з документами
-
я коли перший раз здавала, у мене reading був 3, а writing-7🫣
-
Я не підкажу
-
Отправляют в Оттаву, вам должен прийти запрос на паспорт и там инструкция по отправке паспорта