PR CUAET
-
Мені видали новий ворк перміт, на 3 роки, виключно по скріншотам з Дії
-
Підкажіть будь ласка. Коли відкриваються слоти на паспорт, на скільки вперед зазвичай місяців доступні записи? Десь на місяць чи рік+-?
-
Я буду писати Канада, але чекати на 1 портал буду в Європі. Якщо є ворк перміт, то ви тимчасовий резидент в будь якому випадку.
-
За пару дней до интервью приходит письмо что инфа в анкете должна совпадать по локациям Я сначала планировала в Ванкувер лететь, потом словила дату в Калгари Анкету делала новую Визу получила без проблем
-
Потому что я не сильно торопилась, чтобы сделать новую анкету 😅 И мне прислали письмо, что если не сделаю, то будет reschedule appointment Поэтому НОВАЯ АНКЕТА которую нужно заполнять не ранее чем за 6 месяцев до даты интервью…это 100% инфа)
-
Здравствуйте. Получили обновлений ворк пермит . Нужно подать на визу теперь так как ее срок закончился . На каком сайте подавать на Gkey или ircc ?
-
Dans la liste - 1 liste, а в вашому випадку - 2 listes і в кожному документ фігурує не 2 рази, а один, якщо я правильно зрозуміла ваше повідомлення попереднє. Якщо не горить і ви готові ризикнути часом на досилання документів, то я рекомендувала б в супровідному листі, де ви будете робити перелік всіх документів, які надсилаєте, прям так це і зазначити, що копія цього документу одна, бо спільний для двох. Завжди краще прописати зайвий раз, ніж сподіватися, що хтось зрозуміє так, як ви сподіваєтесь)
-
Як заповнити на зміну work conditions? Тобто як зняти обмеження з WP? Я так розумію треба по новому подавати на вп по стандартній процедурі. Не можна зі старого кабінета де подавалися на CUAET це зробити? В аплікації є форма: Application to Change Conditions, Extend my Stay or Remain in Canada as a Worker (IMM5710) (required) Що вибрати в I am applying for?
-
История продления WP для всей семьи. 1. Подача в начале января 2024. 2. Тишина больше 100 дней (больше стандартного срока ожидания, указанного на сайте). 3. Написание письма в Кризис форму. 4. Получение ответа, что все документы получены и заявки на рассмотрении. 5. Ожидание решения еще почти 3 месяца после написания в Кризис форму. 6. В 20 числах июня 2024 получение писем в личный кабинет о том, что с биометрией все норм, она валидна. 7. Через день после письма - появление информации в личном кабинете, что выданы новые WP на 3 года с даты принятия решения, т.е. до июня 2027. 8. Получение новых WP по почте через 5 дней (пермиты пришли со снятыми ограничениями).
-
Тільки що подивився в свою аплікацію. Так, дійсно, там в самому кінці вказується місце інтерв'ю. Прошу вибачення, забув трохи. Але й вам потрібно відсилати підтвердження через e-mail, у відповідь на цей лист, а не через веб-сайт, де знов буде черга. Думаю, що перероблювати аплікацію треба тільки якщо попросять. Це можна зробити легко, підтягнувши стару аплікацію по ID, щоб не заповнювати все знову.
-
Це доречі мало бути моє наступне питання, перечитав всі листи від міфі, але так і не знайшов інформацію на рахунок того, як їм надіслати документи- просто всі документи покласти в конверт і відправити поштою, чи відправити у папці/файликах/і т д?
-
Наскільки я знаю, тут з цим не заморочуються 😊 Просто для мене завжди важливо, щоб документи виглядали охайно і приємно. Тобто я все роблю для тих, хто буде з ними працювати, щоб їм було зрозуміло і приємно 😊
-
Немає вимог, просто документи в конверт. Але я завжди додаю супровідний лист, кладу його першим, де написано , як Алі додаю це, як підтвердження адреси це, і в такому порядку і складаю. Для того щоб уникнути помилок (бо до цього було, що посили вислати те, що вже вислала, а був один лише екземпляр і зайві проблеми), і щоб полегшити роботу тій людині
-
Звісно, я теж стараюсь так робити, але не хотілось зробити би все акуратно і зручно, а потім дізнатись, що там була якась специфічна умова по оформленню, яку я пропустив 😁
-
Якщо встигнете податися до 6 жовтня 2024 - зарахують попередній згідно з policy (вона діє до 6.10.2024). Якщо ні - невідомо буде подовження чи ні - будете робити новий медікал Тим не менш якщо офіцер зробить дозапит - доведеться робити новий