PR CUAET
-
Квебек у когось рухається?
-
Книжки в кінці місяця, не в останній день. Якщо ви купляли і там було написано збірник тестів, то там мають бути тести. Якщо їх немає, напишіть в сапорт. Пояснюють вони не фігню🤦♀ просто хтось може шукати матеріал, хтось не хоче і тому купляє готовий, де все зібрано.
-
Хоч щось.. але так повільно🥲 далі повинен квебек дати серт відбору?
-
Як правило протягом 7-10 днів. Можливо щось не так цього місяця. Who knows? Але як правило є. Сама і купляла і бачила в інші періоди.
-
Моніторьте. Я сказала, що знаю, зазвичай в кінці місяця. Це може бути в 20х числах, може бути в останній день. А може і не бути. Тому що знижки - це опція, а не обов'язкова умова
-
Чекаю з 6-7 листопада на AOR )))) Мабуть є рух, але я його не відчуваю 😃
-
Вітання всім! Поділіться будь ласка посиланням або кроками виготовлення нового (старий закінчується через 6 міс) закордонного паспорту в Торонто. Наперед дякую!!
-
Виходить це була правильна відповідь, але не на те питання 😁 З самого початку я запитувала про видачу нових паспортів
-
Вперше чую. Наскільки мені відомо, за два місяці до закінчення терміну дії паспорта тільки печатку можна поставити, яка продовжить його дію на наступні декілька місяців. Поправте мене якщо це не так.