PR CUAET
-
Доброго всім вечора . Підкажіть будь ласка, хто вже подавався на пр по новій програмі для Укр , по родичам . До аплікації треба додавати скарги паспорту . Питання ; чи всі сторінки сканувати, чи тільки ті, де печатки і візи ? Дякую 🙏
-
Податься можно, даже если вы последние 5 лет в Польше жили 🤣 А вот дадут ли вам PR - это другой вопрос. Само по себе тяжёлое положение в стране исхода не является основанием для получения PR. Вам нужно ответить на вопрос: почему именно Канада? Показать крепкие связи с Канадой. Почитайте эту ветку, здесь уже писали много про гуманитарную программу. Вот, например t.me/prcuaet/2427/27123
-
Я можу якось вплинути?
-
Дякую. А що таке енік?
-
Ще енік нічого не передав
-
Підкажіть будь ласка Wes прислав такого листа. Це мається на увазі, що з апостилю ще не надійшли документи, чи треба самостійно зв'язуватись з інститутом?
-
Вам точно видніше , можу помилятись, але освіта є питанням в формах нон-ее стріма також
-
Це доступ на їх сайті на 6 місяців з дати оплати. В основному відео + їх скрипт з підказками на що звертати увагу, як оцінюються відповіді та пробні тести, тощо. Окрім цього, наприклад, в спікінг наводяться приклади ( записи) реальних відповідей з екзаменів з різним рівнем оцінювання для порівняння. На мій погляд трошки все розтягнуто, так би мовити має місце "вода". Але в цілому корисно. Теж купляла зі знижкою 50% на День Канади. Вони практикують таку знижку на свята. Треба слідкувати )
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка такій момент, як часто таке трапляється або це ми таки щасливі - 19 жовтня подали запрос на JAL, через 2 тижня офіцер запросил додаткову інформацію - розписати кілька днів по часам чім саме займається цей робітник та чім буде займатися в зимовий час? Скільки читала інформації - зробили запрос - получили JAL… ніяких додаткових запитань
-
Доброго вечора,чи є тут хто отримав довідку про несудимість з Грузії