PR CUAET
-
Зайдите в личный кабинет. Возможно там уже есть решение. Мне пришло письмо о валидации биометрии, а на следующий день в кабинете было решение. А вот письмо пришло только через пару дней после этого.
-
Я когда заказывал,мне отправляли
-
www.unian.ua/society/oformlennya-ukrajinskogo-pasportu-za-kordonom-v-mzs-poyasnili-chi-ye-problemi-12293016.html
-
Тимчасовий номер нічого не прискорить. Це не економічна програма, зміни інформації по роботі або освіті не впливають на подальший розгляд справи. Просто чекайте на інструкції від IRCC
-
Підкажіть будьласка вони вже зробили перерахунок сьогодні чи можливо пізніше це мають зробити, бо я перевіряла сьогодні в CRA, то нічого, дякую?
-
Привіт. Я хотіла запитати якщо я отримала сьогодні результати по селпіпу і маю: L -5; R-4; W-5; S-5. То чи можна якось оспорити оцінку 4,щоб було все 5? Тому що для моєї професії потрібно мати 5. Чи хтось стикався з цим і яка процедура?
-
Скажіть ще одне , Всі форми заповнюються прямо в заявці так ? Лише додаткова форма роздруковується
-
Так я вже зрозуміла
-
Електронні не підходять. Роздрукувати треба. І в 99% випадків ще й заплатити ту ж суму що і за електронні...
-
А чому це продаж неможливий зараз ? Поки нема заборони продавати чоловікам без резерву і тд
-
Ці оцінки з сертифікату селпіп
-
А можна вас запитати- чи проходили оцінювання CLB? Чи оцінки були такі ж як і в селпіп?
-
Привіт. Скажіть, хто знає, за скільки часу до кінця старого wp можна подати на новий?
-
А что делать с распечатанными фотографиями?
-
Можливо, хтось вже має досвід, або знає що робити із нерухомістю на окупованій території? Чи є якась можливість її продати?
-
Не знаю как написано. Знаю как нужно)
-
Это прямо в профиле Аликанта так и написано ?
-
Отсканировать с двух сторон и прикрепить в один файл.
-
CLB не проходила
-
продленный паспорт ЕС не принимает? откуда такие сведения ? паспорт же собственность Украины, и Украина издала закон, о легитимности продленного паспорта ….
12 Jan 2024, 17:45
209970/438208
6 minutes ago