PR CUAET
-
По-перше в мене брат працює в посольстві, по-друге мені сам консул в Едмонтоні казав, а по третє мені даже квитки не хочуть продавати через страни ЕС
-
Вітаю, підкажіть будь ласка - закінчується Visitor record для дитини 13 років ( вчиться у школі) і плануємо подавати на новий. Але тут постає питання що дитина хоче підпрацьовувати. В такій ситуації потрібно подавати на Work permit чи Study permit? Чи все-таки Visitor record? Щиро дякую за відповідь!
-
Це у вас звідкіля така інформація???
-
Ну тому що с продовженим паспортом страни ЕС не приймають
-
це чого дивно?????)))
-
Форму треба заповнити, підписати і відправити на імейл який зазначено в кінці бланку. Також додайте скан вашого паспорту. Я щє додавала ID свій шведський та написала хто я , з якого по який період проживала в Щвнціі і навіщо мені довідка. Але, то не обовʼязково.
-
Дуже цікаво, але мені даже в покупці квитків відмовили с продовженим паспортом
-
24 міс
-
пізнаю слова з нашого посольства. Я теж це чула від них. Я вам розказую про свій досвід
-
Тальки з Канади в ЄС?
-
Я знаю, отримала за 10 днів Ось форма для заяви , там також є інструкції
-
Тому що продовжений паспорт не вважається дійсним коли ти летиш в ЕС із Канади
-
крім польської сторони нас ще пропустили Нідерланди. Перед вильотом, мені написали як мінімум 10 людей, які теж успішно проїхали з продовженим паспортом. Нічого нікому не хочу доказати, просто написала про свій досвід
-
А це з якого періоду вони не приймають?
-
Приємний бонус- Довідка на 5 мовах. Перекладати не потрібно)
-
на здоров'я😊
-
Спасибо!
-
Ще багато залежить від країни, через яку летите і їх інструкцій авіакомпаніям
-
Стаді перміт в такому віці отримати можна, він кращий за візитор рекорд, бо не анулюється після виїзду з Канади, а діє до дати зазначеної на ньому. Також зі стаді пермітом можна працювати не більше 20 годин на тиждень.
-
Я не впевнена, чи можна в 13 років отримати ворк перміт. Знаю, що можна з 14 Але можу помилятися
12 Jan 2024, 17:45
210152/449364
2 minutes ago